Veera Nguyen

Veera Nguyen (RYT200) on kouluttautunut hathajoogaopettajaksi Yoga Nordicin opettajakoulutuksessa vuonna 2011.

Tämän lisäksi olen jatkokouluttautunut Yoga Nordicin Air joogaan sekä kansainvälisten opettajien jophdolla mm. Jose de Groot (Yin Jooga)  sekä Jonathan Urlan (Yogilates). Toimin myös joogaopettajakouluttajana Yoga Nordicin opettajakoulutuksissa Hatha, Avustaminen ja variaatiot.

Opetan Yoga Nordicilla Hot Joogaa, Yin joogaa, Pilatesta ja Air joogaa. Tervetuloa tunneilleni

Lisätietoja: yoganordic.fi
Näytteilleasettaja: Yoga Nordic

Pratyahara Asanassa

Lauantai klo 11.45, sali 4 |  Sunnuntai 13.00, sali 4

Sanskritin sana Pratyahara tarkoittaa aistien sisäänpäin vetäytymistä ja tämä on Joogafestival Helsinki 2019 -teemaan (ääni ja hiljaisuus) luotu tuntikokonaisuus. Avaa sisäinen aistien valtakunta asanassa, keskittymällä Pratyaharaan. Harjoitus on kaikille avoin. 

Sanskritin sana Pratyahara tarkoittaa aistien sisäänpäin vetäytymistä. Harjoitus sisältää voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta haastavia osuuksia, mutta ennenkaikkea harjoituksen tehtävä on antaa keskittynyt ja kirkas mieli.

Yogan Nordicin pitkäaikainen opettaja ja opettajakouluttaja, Veera Ngyen, opettaa harjoituksessaan aistien sisäänpäin kääntämistä klassisten jooga asanoiden kautta. Harjoitus on ennenkaikkea mielenharjoitus, jossa keskittyminen tähän hetkeen ja kokonaisvaltaiseen läsnäoloon.