Tuula Styrman

Tuula on työskennellyt yksityisasiakkaiden ja ryhmien kanssa kehoterapeuttina, hierojana, luennoitsijana ja valmentajana yli 30 vuotta.
Tuula luennoi ja ohjaa toiminnallisia työpajoja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, kouluissa ja yrityksissä.Tara Rokpa -prosessin menetelmiä Tuula on opiskellut vuodesta 1998. Hän on erityisesti kiinnostunut siitä mitä on kunnioittava vuorovaikutus ihmisten kesken. Kunnioittavan kosketuksen käsikirja aiheesta ilmestyi 2018.

Lisätietoja: www.create.fi

Luento: Kuinka tiikeri kesytetään?

Sunnuntai 16.30, Parvi

Tiikerinkesytystä!
Tiikerinkesytystä luennolla tutustutaan joulukuussa 2018 uutena painoksena ilmestyneeseen Kuinka tiikeri kesytetään -kirjaan ja siinä esiteltäviin harjoituksiin, meditaatioon ja visualisaatioihin sekä terapeuttiseen Tara Rokpa -prosessiin.

Luennolla pohditaan mitä meidän pitäisi tehdä että voisimme rentoutua syvemmin, suhtautua elämään, itseemme ja toisimme avoimemmin ja pystyäksemme keskittymään siihen mitä olemme tekemässä.
Miten kehittäisimme myötätuntoista asennetta itseämme ja muita kohtaan? Keskustelemassa mukana hyvinvointiin, meditaatioon ja Tara Rokpa prosessiin käytännössä tutustuneita asiantuntijoita.

Luento on keskustelullinen ja osallistujat pääsevät myös harjoittelemaan kirjassa esiteltyjä harjoituksia.