Tommi Kujala

Tommi Kujala (Charanpal Singh) on KEHTO KOULUN perustaja ja pääopettaja. Hän on kokenut opettaja kundaliijoogan ja henkisyyden saroilla. Hän on Kundaliinijoogaopettaja sekä Kundaliinijoogaopettajakouluttaja (KRI) sekä mantramuusikko. KEHTO KOULU on traditioista riippumaton moderni henkinen koulu. KEHDON pääopetusmuoto on 1-5 -vuotinen Vapaa Tie -koulutusohjelma. Sen lisäksi KEHTO järjestää kansainvälistä Kundaliinijoogaopettajakoulutusta Suomessa ja Portugalissa sekä retriittejä, lyhytkursseja ja viikkotunteja

Lisätietoja: www.kehtokoulu.fi

Näytteilleasettaja: Kehto Koulu

Luento: Yhteys henkeen terveyden perustana

Sunnuntai klo 12:00 luentosali Parvi

Tällä luennolla tutkimme hengen, sielun kanssa linjautumista kokonaisvaltaisen terveyden perustana.

Henki, spirit, individuaalisoituneena tietoisuutena meissä, on lopullisen ja täyden terveytemme perusta. Sen suunta ja linjaus on vertikaali. Vaikka kuinka huolehtisimme horisontaalisesta terveydestämme, elintavoistamme, liikunnasta, ravinnosta, kehollisesta, mielellisestä ja tunteellisesta terveydestämme, ei lopullinen terveys löydy ennen kuin olemme linjanneet itsemme oman tietoisuutemme, henkemme todellisen Hengen, Sielun kanssa. Tällä luennolla tutkimme tätä matkaa osana henkistä harjoitusta, joogaa ja päivittäistä elämäämme.

Tunti: Healthy Bowel System

Lauantai klo 9:15 Sali 4

Suolistomme hyvinvointi on hyvinvointimme perusta. Teemme tällä tunnilla voimakkaan ”Healty Bowel System” -kriyan.

Olet sitä mitä syöt. Tai vielä tarkemmin sitä mitä sulatat. Suolistomme, toisten aivojemme, hyvinvointi on olennaista terveytemme kannalta. Teemme kiinnostavan Kundalini Yoga Kriyan tällä tunnilla, jolla edesautamme suolistomme ja siten kokonaisvaltaisen hyvintvointimme perustaa. Linjaamme itseämme todellisen identiteettimme kanssa ja huomaamme, että terveys ja hyvinvointi ovat niin kehollisia, mielellisiä kuin tunteellisiakin kokonaisuuksia.

Tunti: Mantran parantava voima

Lauantai klo 15:45 Sali 8

Mantra voivat toimia täsmälääkkeenä elämän erilaisissa kipukohdissa ja ohjata värähtelyämme.

Mantrat voivat toimia täsmälääkkeinä johonkin tiettyyn vaivaan tai ne voivat muuttaa energiankulkua virtaavammaksi, rauhallisemmaksi tai pirteämmäksi. Värähtelymme vaikuttaa hyvinvointiimme ja tietoisuutemme tasoon, mutta myös ihmisiin ympärillämme. Mantra on tehokkaimpia työkaluja henkilökohtaisen värähtelyn muuttamiseen.

Lyhyen intron jälkeen resitoimme yhdessä muutamaa sanskriitin ja gurmukhinkielistä mantraa kundaliinijoogan perinteestä. Lopussa teemme parantavan ringin (healing ring), jossa halukkaat saavat levähtää, rentoutua ja voimistua hetken. Mantrat ovat voimakkaita muistutuksia todellisesta olemuksestasi, kun Ang Sang Waheguru: jokainen kehosi solu tanssii.

Tommi (Charanpal Singh) pitää tunnin yhdessä Noora Lintukankaan (Hartejpal Kaur) kanssa. Charanpal on julkaissut ensimmäisen suomalaisen sadhana mantra -levyn, Hartejpal on musisoinut koko 10-vuotisen joogaopettajapolkunsa ajan.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!