Terry Thomas

Terry Thomas on kotoisin Keralasta, Etelä-Intiasta. Ayurveda on ollut osa Terryn elämää pienestä pitäen. Terryn isoisä käytti ayurvedisia yrttejä läheisten hoitamiseen. Isoisältä taidot periytyivät Terryn tädille. Isoisän ja tädin innostamana Terry halusi opiskella Ayurvedaa ja pääsi perinteisen Vaidyan lääkärin pitkään koulutukseen. Yli neljän vuoden ajan Terry opiskeli Ayurvedisia hierontoja, hoitoja ja yrttilääkintää. Terry on toiminut jo yli 10 vuotta ayurveda terapeuttina.

Näytteilleasettaja: Ayuerveda yhdistys / Saraswati Oy

Luento: Ayurvediset hieronnat ja hoidot stressin hoitoon

Lauantai 15.30, Kellari 2

Millainen hoito on Shirodhara eli ”virtaus päähän”? Miten Ayurvedinen abhyanga hieronta lievittää stressiä? Luennolla kuulet.

Ayurveda terapeutti Terry Thomas kertoo stressiä lievittävistä Ayurvedisista hoidoista. Terryn inspiroivalla luennolla kuulet Ayurvedisesta Abhyanga hieronnasta ja marmahieronnasta. Terry kertoo myös erikoisemmista hoidoista, kuten Kizi (lämpönyyttihieronta), Chavutti tirumal (hieronta jaloilla), Shirodhara (öljyhoito otsalle) ja Kati basti (ongelmakohtien hoito terapeuttisella lämmitetyllä öljyllä). Kaikki nämä hoidot soveltuvat stressin hoitoon. Stressi voi johtua monesta tekijästä sekä fyysisellä että mentaalisella tasolla. Ennen ayurvedista hierontaa tai hoitoa kartoitetaan kunkin asiakkaan yksilöllinen tila ja valitaan sopiva hoito. Eri hoitojen yhdistelmä on myös oiva apu stressiin.