Terhi Talvela

Jooga tuli erityisen suureen osaan elämääni 2015 kun kävin läpi rintasyöpähoitoja. Huomasin miten totaalisesti yin tunti sai minut voimaan hyvin sisältä ja ulkoa. Tämän inspiroimana hain mukaan Happy Jack Yogan järjestämään YTT200 koulutukseen, johon sain täyden stipendin ja valmistuin kesällä 2017. Olen ohjannut vinyasa flow ja yin -tunteja siitä saakka Padmalla Keravalla ja Järvenpäässä sekä FitnesSpalla Keravalla ja järjestänyt suosittuja triggerpoint yin workshopeja Uudellamaalla

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Happy Jack Yoga

Tunti: Trigger point Yin

Lauantai klo 16:45 Sali 3

Lisäämme tunnin aikana liikkuvuutta ja rentoutamme kehoa perinteisten yin asanoiden ohella triggeripisteiden käsittelyllä.

Pehmeiden ja valmistelevien yin asanoiden jälkeen käsittelemme muutamia meheviä kehon triggerpisteitä tennispallojen ja joogatiilien avulla. Triggerpisteet ovat kipeitä tai arkoja jumissa olevia kohtia lihaksessa. Näitä jumeja manipuloidaan apuvälineillä ja opetellaan avaamaan yleisimpiä trigger-pisteitä itse. Yin asanoiden ja triggerpisteiden käsittelyn jälkeen lihakset tuntuvat huomattavasti rennommilta ja liikelaajuus kasvaa triggereiden lauettua. Tunnin jälkeen kannattaa juoda erityisen runsaasti, jotta triggerpisteissä oleva kuona-aine poistuu kehosta eikä aiheuta päänsärkyä seuraavalle aamulle. Apulannan sanoin, kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän – jos edes sitäkään!

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!