Teija Maila

Teija on kehonhuollon ja restoratiivisen joogan ohjaaja sekä pitkän linjan KPJAYI- auktorisoitu astangaopettaja. Harjoitteluvuosia on takana lähes kaksikymmentä ja joogaa Teija on opettanut päätyönään vuodesta 2005 lähtien. Jooga on Teijalle henkistä tutkimusmatkaa ja kehittymistä tukeva voima, josta löytää aina uutta ihmeteltävää ja hämmästyttävää syvyyttä. Teija opettaa Joogaholiassa myös äiti-vauvaryhmiä ja raskausajanjoogaa. Teijan tapa opettaa on selkeä, lämmin, keskusteleva ja energisoiva.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Joogaholiaa – Katajanokka

Tunti: Astanga

Lauantai klo 16:45 Sali 1

Energisoiva, kehoa monipuolisesti aktivoiva ja haastava dynaaminen joogatunti, joka soveltuu eri tasoisille joogaajille.

Astanga on energisoiva ja kehoa monipuolisesti aktivoiva joogatyyli, jossa asennot yhdistetään dynaamiseksi liikesarjaksi ilman välirentoutuksia. Astanga-tunnilla tutustutaan lämmittäviin aurinkotervehdyksiin sekä tasapainoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa kehittävään seisomasarjaan. Näiden lisäksi tehdään lattiasarjan liikkeitä, jotka avaavat lantion, alaselän ja lonkan seutua. Astangan voimakkaiden liikkeiden tavoitteena on keskittymiskyvyn, aistihuomion ja läsnäolon kehittäminen sekä kehon ja mielen toimintojen tasapainottaminen. Astangajoogaa ei suositella aloitettavan, jos olet raskaana tai kärsit korkeasta verenpaineesta. Tunti soveltuu kaiken tasoisille harjoittelijoille.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!