Swami Jaataveda

Swami Jaataveda valmistui informaatiotekniikoksi ja toimi työnsä ohessa vapaaehtoistyössä Art of Livingin hyväntekeväisyys projekteissa. Pyyteetön työ oli  kaikkein tärkeintä. Vedisessä perinteessä Swamin arvonimi annetaan niille, joilla on merkittäviä tuloksia henkisen kehityksen saralla ja ovat täysin omistautuneita ihmiskunnan palvelemiselle ja auttavat kaikkia uskonnosta, sosiaalisesta asemasta ja aineellisesta tilanteesta riippumatta löytämään onnellisuutta ja henkistä tasapainoa.

Näytteilleasettaja / Exhibitor : Art of Living

Luento: Mind and Meditation w. Swami Jaataveda

Lauantai klo 10:00, luentosali Parvi

Interaktiivinen hyvänolon luento Swami Jaatavedan ohjauksessa. Sri Sri Ravi Shankarin oppilas Swami Jaataveda syntyi Intiassa. Hän matkustaa ympäri maailmaa edustaen Art of Living järjestöä ja opettaen joogaa sekä meditaatiota yhtälailla liike-elämän vaikuttajille kuin vankiloissa.

Tule kokemaan rauhoittava ja energiaa kohottava luento jossa saat vastauksia  kysymyksiin: Kuinka lisään keskittymiskykyäni? Kuinka teroitan muistiani? Kuinka kommunikoin paremmin? Miten meidän mielemme toimii? Mitä stressi on?

Swami Jaataveda on vuodesta 2016 opettanut mm.Puolassa,Saksassa, Eestissä,Ukrainassa, Latviassa, Czekeissä, Slovakiassa, Makedoniassa ja Suomessa.

The lecture will be in English.

Tunti: Yogathon w.Swami Jaataveda

Lauantai klo 12:00, Sali 7

Fulfilled happy yoga session with Swami Jaataveda.

Swami Jaatavedan rauhallinen ja energisoiva tunti joka koostuu joogaasanoista, pranayamaharjoituksista ja meditaatiosta.

The class will be in English.