Susanna Aho

Olen koulutukseltani Somatic pilates- ja laitepilates-ohjaaja, sekä FeetUp®-ohjaaja. Lisäksi olen pätevöitynyt Somatic Personal Trainer ja FAF Gym Trainer. Nuoruuden tanssiharrastukseni myötä olen ohjannut lattaritanssi- ja Zumba® Fitness-tunteja toistakymmentä vuotta. Ohjaan sekä ryhmä- että yksityistunteja mm. Somatic Studiolla, Pilates Gym Jatalla, Töölön Pilates Studiolla sekä Kehon Linjassa.

Workshop: FeetUp®-esittely DROP IN

Lauantai klo 10.00-12.00 ja 14.00-17.00 Workshop-parvi

Sunnuntai klo 10.00-12.00 ja 14.00-15.30 Workshop-parvi

Tervetuloa tutustumaan ja testaamaan FeetUp®-Traineriä ja sen avulla tehtäviä liikkeitä ja harjoituksia. Ei ennakkovarauksia.

Tunti: Tutustu FeetUp®-harjoitteluun

Sunnuntai klo 15:45 Sali 9

Tällä tunnilla etenemme lempeästi ja vahvasti kohti käsillä- ja päälläseisontaharjoitteita FeetUp®-Trainerin avulla.

FeetUp®-tutustumistunnilla edetään rauhallisesti kohti inversioharjoitteita eli päällä- ja käsilläseisontaharjoitteita. FeetUp® Trainerin avulla lämmitellään ja avataan rankaa sekä aktivoidaan kehon syvää lihaksistoa, jotka valmistavat meitä kohti inversioharjoitteita. Kokeilemme tunnilla muutamia turvallisia perustason harjoitteita: klassista nousua FeetUp® inversioon, polvet käsivarsille, vuorikiipeilijää sekä teemme erilaisia rangan eteen- ja taaksetaivutuksia. FeetUp® Trainer mahdollistaa harjoitteet ilman, että kaularankaan kohdistuu painetta. Harjoitteet ovat turvallisia niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin joogaajille. Tule kokeilemaan ja ihastumaan FeetUp®-harjoitteluun.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!