Shifu Zhang Fang

Shifu (mestari) Zhang Fang on valmistunut qigong opettajaksi Pekingin liikuntatieteiden korkeakoulusta. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus liikunnan, erityisesti wushu-lajien ja qigongin, opettajana. Suomessa hän on opettanut vuodesta 1990 lähtien. Hän on Suomen Wushu-liiton pääopettaja ja valmentaja. Shifu Zhang Fang puhuu sujuvasti suomea ja englantia.

Näytteilleasettaja: Helsingin Wushu ry

Tunti: Qigong – terveysvaikutteinen liikunta

Lauantai klo 12:00 Sali 6

Sunnuntai klo 13:15 Sali 6

Tutustutaan qigongin olemukseen opettelemalla muutamia perusliikkeitä.

Opetellaan qigong:in – terveysvaikutteisen liikunnan – perushengitystekniikkaa ja tutustutaan lajin olemukseen opettelemalla muutamia liikkeitä. Qigong-harjoitukset ovat osa kiinalaista lääketiedettä ja niiden yksi tarkoitus on aktivoida kehon meridiaaneja. Lisäksi qigong kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä luo hyvää mieltä ja virkistää. Sopii aloittelijalle: väljät vaatteet ja tasapohjaiset sisäkengät sekä utelias mieli.

Tunti: Kokeile taijin alkeita

Lauantai klo 15:45 Sali 6

Sunnuntai klo 15:45 Sali 6

Tutustu taijin (taijiquan) alkeisiin ja kokeile Yang taijiquan 24 –sarjan perusliikkeitä.

Tutustu taijin (taijiquan) alkeisiin opettelemalla Yang taijiquan 24 –sarjan perusliikkeitä. Taiji on kiinalaisista taistelulajeista muokattu kuntoliikuntalaji, jossa tehdään eri mittaisia ja vaikeusasteisia liikesarjoja. Laji kehittää tasapainoa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Yang-tyylin liikesarjat tehdään hitaasti musiikin rytmittämänä. Sarjaa tehdessä mieli rauhoittuuja keskittymiskyky paranee. Sopii aloittelijalle: väljät vaatteet ja tasapohjaiset sisäkengät sekä utelias mieli.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!

Taijin alkeiskurssi (näytös)

Sunnuntai klo 14:30 Sali 6

Seuraa Helsingin Wushu ry:n taiji-alkeiskurssin opetusta.

Tule seuraamaan Helsingin Wushu ry:n taiji-alkeiskurssin opetusta. Tunti on osa Helsingin Wushu ry:n kevään alkeiskurssia. Voit katsoa miten taijin alkeiskurssilla opetellaan Yang 24 taijiquan -sarjaa. Kokeilemaan pääset itse erikseen Joogafestivalien osallistujille järjestetyillä taijin kokeilutunneilla.