Sauli Siekkinen

Erikoislääkäri Sauli Siekkinen on harjoittanut joogaa vuodesta 1988 ja on kansainvälisen tason joogaopettaja, joka on vetänyt suosittuja kursseja Euroopan suurkaupungeissa, Venäjällä ja Aasiassa jo vuodesta 1992. Koululääketieteen ohella hän on opiskellut homeopatiaa vuodesta 1992 ja perehtynyt myös akupunktioon, kiinalaiseen sekä antroposofiseen lääketieteeseen.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Lääkärikeskus Sofianova

Luento: Tunnelukot ja niistä irtipääseminen

Sunnuntai klo 11:00 luentosali Parvi

Tunnelukot rajoittavat elämäämme ja joogaharjoitustamme monella tapaa. Tule kuulemaan, miten voit päästä niistä irti.

Lääketiede on siirtynyt yhä enemmän kahtiajaosta kehon ja mielen välillä holistiseen ymmärrykseen, jossa molemmat nähdään vuorovaikutuksessa toisiinsa. Tasapaino ja harmomia näiden kahden välillä luo terveyttä kun taas epätasapaino tuo sairauksia. Oletko koskaan miettinyt, millaista arki oikeasti voisi olla, jos stressi, mieliteot, tunnelukot, itsensä rakastamisen esteet ja elintapamuutoksen motivaatiojarrut eivät hallitsisi sitä? Kehoon varastoituneet tunnelukot häiritsevät ja hidastavat myös joogaharjoitusta. Tällä luennolla opit tunnelukoista ja kuulet, miten voit päästä niistä irti luonnollisesti ja aloittaa matkan kohti unelmiesi kehoa ja olotilaa sekä saavuttaa mielenrauhan.

Tunti: Detox-jooga – syväpuhdistava jooga

Lauantai klo 10:45 Sali 5

Detox-jooga puhdistaa kehon ja mielen. Jokaisella harjoituksella on täsmällinen geometria, joka auttaa luomaan harmonisen energiavirtauksen ja tietoisuuden tilan. Harjoitukset menevät syvemmälle energiakehoon marmapisteiden kautta ja aktivoivat tehokkaan kuona-aineiden poiston. Löydä hengityksen ja liikkeiden dynaaminen harmonia sekä energiavirtauksen tasapaino puhdistuneessa kehossa.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!