Sari Lähteinen

Sari Lähteinen on koulutukseltaan farmaseutti. Hän suorittaa parhaillaan maisterin tutkintoa Intian yliopistossa pääaineenaan joogaterapia. Joogan harjoittelun hän aloitti vuonna 2006.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: YogaCures

Luento: Avaimet terveyteen ja hyvinvointiin rentoudesta

Sunnuntai klo 12:00 luentosali Kellari 2

Rentouden ja palautumisen merkitys yksilön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta.

Luento keskittyy rentouden ja palautumisen merkitykseen yksilön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Luennon keskeisiä teemoja ovat: pancha kosa teoria, psykosomaattisten sairauksien syntymekanismi ikiaikaisten pyhien kirjoitusten mukaan, kuinka tunnistaa stressi, miten hallita stressiä, rentoutumisen merkitys yksilön hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämisen kannalta sekä stressin hallintakeinot. Hallitse stressiä, älä anna sen hallita sinua.

Tunti: PET, Pranan Energisaatio Tekniikka

Lauantai klo 15:45 Sali 9

PET (Pranic energization technique) tasapainottaa kehon pranaa avaten ja poistaen tukoksia sekä rentouttaa mielen ja kehon.

PET on lyhennys sanoista Pranic energization technique. PET on Vivekananda Yoga Research Foundationin kehittämä tekniikka, jonka avulla opimme tunnistamaan pranan virtauksen kehossamme. Opettelemme tiedostamaan vyana pranan ja liikuttamaan sitä energisoidaksemme koko kehon, tasapainottaaksemme pranista epätasapainoa ja avataksemme sekä poistaaksemme pranatason tukoksia, jotta prana pääsee virtaamaan vapaasti koko kehossa. PET vie kehon ja mielen syvään rentoutumisen tilaan. Harjoitus sopii kaikille.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!