Saija Uussaari

Saija on Joogaholiaa – Katajanokan perustaja ja joogaopettaja. Saija suoritti RYT200 hathajoogan opettajaopinnot Balilla vuonna 2018. Joogafilosofian painotuksella suoritetut opinnot avasivat ovet joogan pitkään filosofiseen traditioon, joka resonoi Saijan elämänkatsomuksen kanssa. Saija on myös Grounding Yin® -ohjaaja sekä ohjaa viittomakielistä joogaa tiettävästi ensimmäisenä Suomessa. Saija uskoo, että tasapainoinen, itseä haastava ja kuunteleva harjoitus kantaa joogamatolta arjen työkaluksi.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Joogaholiaa

Tunti: Hidas Flow

Lauantai klo 9:15 Sali 3

Hidas Flow -tunnilla löydetään voimaa ja rauhaa hitaasti virtaavasta voimakkaasta liikkeestä ja restoratiivisista avauksista.

Hidas Flow -tunnilla sukelletaan itseä kuuntelevan, virtaavan liikkeen kautta omaan kehoon ja mieleen. Hidas liike jättää tilaa kehon ja mielen muutosten havaitsemiseen ja tietoinen hengitys lisää läsnäolon tunnetta ja juurruttaa harjoituksen hetkeen. Tunnilla pyritään tekemään jokainen liike ja siirtymä tietoisesti, jolloin muu maailma kuin itsestään loittonee harjoituksen ajaksi. 

Tunnin aloitus koostuu alkumeditaatiosta ja kehoa lämmittävistä liikkeistä. Kehon lämmittyä tehdään hitaita, mutta voimakkaita liikesarjoja oman hengityksen tahdissa. Lopputunti hellii hermostoa restoratiivisilla venytyksillä ja kehon avauksilla. Tunti päättyy ohjattuun syvärentoutukseen ja loppumeditaatioon.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!