Saija ja Karoliina

Saija Sarell on Acroyoga Montreal- sekä Ryt 200-sertifioitu Hatha, Hatha Vinyasa ja Yin jooga opettaja. Niin joogassa kuin acroyogassakin Saijaa kiehtoo elinvoima, energia ja yhteys mitä niistä saa, sekä liikkeen sulavuus ja hengitys. Parhaimmillaan harjoitus on oivaltamista, oppimista ja lempeää tekemistä ilman suorittamisen tunnetta. Kommunikaatio, läsnäolo sekä turvallinen ja iloinen ilmapiiri ovat teemoja joita Saija haluaa tuoda opettajana esille.

Karoliina Lämsä on Acroyoga Montreal- ja Partner Acrobatics- opettaja. Acroyogaa hän on harrastanut vuodesta 2014. Karoliinalle acroyoga ei ole pelkästään pariakrobaattista liikuntaa: hän keskittyy acrojoogassa myös läsnäoloon, kehon tuntemuksiin ja osallistujien väliseen vuorovaikutukseen. Hän luo tunneille turvallisen ympäristön, jossa jokainen voi rauhassa kokeilla ja liikkua juuri omalla tavallaan. Karoliinan kursseista saat tietoa seuraamalla: https://www.facebook.com/nordicflowacroyoga/

Tunti: Lähde lentoon – Acroyogan perusteet

Lauantai klo 15:30 Sali 4

Acroyoga on antoisa ja ilahduttava yhdessä tehtävä laji joka kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta.

Acroyoga on antoisa ja ilahduttava laji joka kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Siinä yhdistyvät akrobatian leikkisyys ja parityöskentely joogasta tuttuun läsnäoloon ja hengitykseen. Acroyogassa aktiivisena läsnä ovat myös kommunikaatio ja harjoituksia tehdään usein pareittain tai ryhmässä turvallisen oppimisen takaamiseksi. Acroyoga on hauskaa, yhteisöllistä ja sen parissa pääset varmasti sekä yllättämään että ylittämään itsesi! Tässä työpajassa tutustutaan acroyogan perusteisiin eikä aikasempaa kokemusta lajista tarvita.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!