Paula Band

Paulan yhteiselo joogan kanssa alkoi vuonna 2009, kun hän kiinnostui henkisestä kirjallisuudesta ja joogafilosofiasta. Asanaharjoitukset Paula aloitti Thaimaassa 2011, tavatessaan 77-vuotiaan naisen, joka seisoi päällään niin vakuuttavan onnellisena, että hän uskaltautui naisen tunnille jo heti seuraavana päivänä.

Sivananda-opettajakoulutuksen Paula suoritti Thaimaassa vuonna 2013 Swami Vishnudevanandan oppilaan johdolla. Valmistuttuaan hän opetti Sivananda-joogaa Etelä-Afrikassa, jossa vietti aikaa myös kahden inspiroivan Vedanta-opettajan, Mansoorin ja James Swartzin kanssa. Loppuvuodesta 2014 Paula palasin Suomen lasten¬tarha¬opettajaksi. Hän keskittyi pitkälti omaan harjoitukseen ja satujooga- ja rentoutusharjoituksiin lasten kanssa, kunnes syksyllä 2016 päätti palata Thaimaahan lisäkouluttautumaan joogaopettajana (300h).

Opettajana Paula soveltaa klassista Sivananda-joogan sarjaa ja pyrkii tarjoamaan jokaiselle sopivan haastavan, mutta samalla turvallisen harjoituksen unohtamatta huumoria ja leikkisyyttä. Joogafilosofia, jnana yoga, on hänelle edelleen tärkein harjoitus ja se näkyy myös hänen opetuksessaan.

Lisätietoja: www.studioyin.com

Näytteilleasettaja: Studio Yin Oy

Terve selkä -jooga

Lauantai 3.3.2018 klo 10.30, sali 3

Terve selkä -tunnilla opit löytämään hyvän ryhdin ja vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoitteilla. Opit käyttämään kehoasi ja lihaksiasi turvallisesti niveliä kuormittamatta. Opit liikkumaan niin, että rasitusvammoja ei synny ja kehosi kestää terveenä ja tasapainoisena arjen haasteet. Terve Selkä -joogatunneilla parannetaan selkärangan liikkuvuutta. Tunti sopii sekä alaselkävaivoista että niska-hartiaseudun jäykkyydestä kärsiville ja lievittää selän kiputiloja. Tunnilla käytetään usein apuvälineitä helpottamaan ja poistamaan jännitystä ja auttamaan selkää oikeisiin asentoihin.