Noora Mustajoki

Noora Mustajoki (ent. Lintukangas) on Kittilässä asuva kundaliinijoogan opettaja ja opettajakouluttaja. Hän on kirjoittanut kundaliinijoogafilosofiasta kumpuavat teokset Viihdy omassa arjessasi – mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle (Otava, 2017) ja Selviytymisopas elämän kriiseihin (Otava, 2020). Yhdessä Emilia Vasko-Kujalan kanssa hän on toteuttanut kolme Viisas Elämän kustantamaa kirjaa: Nainen omassa voimassaan ja Naisen elämänkaari (2022) sekä juuri ilmestynyt Naisen syklit. Nooran henkinen nimi Hartejpal Kaur tarkoittaa leijonatarta, joka säteilee luovaa, rakastavaa ja suojelevaa voimaa.

Näytteilleasettaja: Kehto Koulu

Luento: Naisen Voima – Oma ja yhteinen

Su 5.3. klo 11, Parvi

Astu naiseuden voiman ja femiinin ihmeen äärelle Nooran & Emilian ja heidän uuden kirjansa aiheiden matkassa!

Elämme naisina ajassa, jossa naiseutta tarvitaan kauniin kipeästi ja sille avautuu lisää tilaa joka hetki. Meidän tehtäväksemme jää tunnistaa tämä kutsu ja vastata siihen hyvin henkilökohtaisella tasolla. Kun kysymme kysymyksen ”miten minä voin olla mukana tuomassa naiseuden voimaa esiin”, on vastaus ”oma elämä”.  Mitä femiinin voiman todeksi eläminen tarkoittaa juuri sinun elämässäsi? Sinun joogassasi? Miten voimme olla tämän teeman ääressä yhdessä toinen toisistamme inspiroituen? Noora ja Emilia avaavat naisen voiman monia kasvoja tarinoiden, kokemusta ja arjen esimerkkien kautta. Heiltä on juuri ilmestynyt kirja: Nainen omassa voimassaan.

Noora pitää luennon yhdessä Emilia Vasko-Kujalan kanssa.

Tunti: Yhdessä naisina, syklien äärellä

Su 5.3. klo 14:30, Sali 2

Kundaliinijoogatunnilla tehdään femiinin energian jatkuvaan kiertoon ja elämän sykleihin liittyvä liikesarja ja meditaatio. Välissä rentoudutaan syvästi. Luvassa on hengittävä, melodinen ja meditatiivinen tunti, joka seurailee Nooran ja Emilia Vasko-Kujalan naiseuteen liittyvän luennon teemoja. Koska Noora asuu tätä nykyä Lapissa, on tämä yksi harvoista mahdollisuuksista osallistua hänen tunnilleen Etelä-Suomessa.

Kuva: Meeri Koutaniemi

NAISEN SYKLIT kirjan julkaisutilaisuus

La 4.3. klo 17, Parvi

Emilia Vasko-Kujalan ja Noora Mustajoen tuorein teos Naisen syklit kertoo siitä, kuinka luonnon jatkuva muutos vaikuttaa kaikkiin ihmisiin, mutta aivan erityisellä tavalla naisiin. Luonnonkiertojen lisäksi kirja tarjoaa ymmärrystä naisen biologisesta todellisuudesta, niin hormonikierrosta kuin huomattavasti hienovaraisemmasta, energeettisestä kuupistekierrosta. Omien syklien tunteminen auttaa luovimaan elämän jatkuvassa muutoksessa. Syklien havaitseminen ja niiden tarjoama viisaus auttavat suhtautumaan itsessä tapahtuviin muutoksiin myötätuntoisesti. Jo tietoisuus eri rytmeistä helpottaa elämää. Ymmärrys kuupistekierrosta kumpuaa kundaliinijoogan traditiosta, mutta siitä ole vielä ilmestynyt juurikaan kirjoja edes kansainvälisesti.
 

Emilia Vasko-Kujala ja Noora Mustajoki (ent. Lintukangas) ovat kundaliinijoogan opettajakouluttajia ja henkisiä valmentajia. He tutkivat naiseuden haasteita ja femiiniä energiaa vanhojen viisaustraditioiden pohjalta. Heiltä on aiemmin ilmestynyt yhteistyönä kirjat Nainen omassa voimassaan sekä Naisen elämänkaari (Viisas Elämä, 2022).

Kirjanjulkistustilaisuus on kaikille avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Naisen syklit -teoksen voi ostaa julkistustilaisuudessa omistuskirjoituksin.


Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!