Noora ja Raakel

Noora Morefield on joogaohjaaja, Soundbath äänikylpyohjaaja, Thai jooga bodywork hoitaja ja NovaNorth-malojen luoja. Noora valmistui Vinyasa Flow ohjaajaksi Lontoossa, mutta suurkaupungin hektisyys kaipasi rinnalleen myös palauttavaa harjoitusta. Noora ihastui äänikylpyjen syvärentouttavaan maailmaan ja valmistui äänikylpyohjaajaksi Anne Malonen ohjauksessa. Yin koulutuksen Noora on käynyt Leta LaVignen sekä Mia Jokinivan opissa.

Raakel Maria on aikaisemmalta koulutukseltaan lähihoitaja ja sairaanhoitaja. Nykyään hän toimii yrittäjänä ja on Urban Wellsin sekä Burnouthelsinki yritysten toinen perustajajäsen.  Raakel on opiskellut Meditaatio – ja Yoga Yinful ohjaajaksi Jonna Molinin opastuksella Halissa sekä rentoutusvalmentajaksi Suomen hypnoosiliitolla. Lisäksi hän on käynyt Lightfulness Coach Practitioner -peruskurssin. Raakelin missiona on luoda vapauden, rentouden ja rauhan tilaa meille kaikille.

Urban Wells on Helsingin Vallilassa vuodesta 2018 alkaen toiminut hyvinvointikollektiivi, joka kerää itsenäisesti toimivat joogaohjaajat ja erilaiset holistisen hoidon ammattilaiset saman katon alle

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Urban Wells

Tunti: Yin & Soundbath

Lauantai klo 17:00 Sali 8

Tunnilla pääset laskeutumaan ja rentoutumaan oman kehon äärelle lempeän yin joogan sekä äänikylvyn saattelemana.

Urban Wellsillä ohjaajina toimivat Raakel ja Noora ohjaavat yhdessä lempeän ja kauniin tuntikokonaisuuden. Tunnilla keskitytään vahvistamaan yhteyttä omaan kehoon. Rentoutumisen ja pysähtymisen myötä pääsemme kääntymään kotiin päin, kuulostelemaan mitä keholla on meille kerrottavaa, mitä meille oikeasti kuuluu? Tunnilla yhdistyvät yin joogan syvärentouttavat, passiiviset asanat sekä useilla erilaisialla soittimilla rakennettu äänikylpy. Soittimina mm. Tiibetin äänimalja, shamaanirumpu, sadekeppi ja kalimba.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!