Monica Johans-Teerimäki

Koulutan työkseni ja kerron Vogelin tuotteista jo seitsemättä vuotta ja jo tätä ennen olen ollut aito Vogel-fani. Omassa ja perheeni elämässä olen huomannut miten suuri merkitys on sillä mitä ja miten syö. Alfred Vogelin mukaan terveys on aina monien osatekijöiden summa. Se muodostuu tasapainoisesta elämäntavasta, tyytyväisyydestä, terveellisestä ravinnosta ja luonnollisista kasvivalmisteista. Myös elämänilo ja riittävä liikunta ovat tärkeitä hyvinvoinnillemme.

Näytteilleasettaja: A. Vogel Oy

Luento: Mehupaasto – polku kehon ja mielen hyvinvointiin

Lauantai 3.3.2018 klo 14.30, Kellari 1

Paaston koetaan lisäävään vireyttä ja hyvinvointia, siksi monet paastoavat erityisesti keväällä. Luennolta saat ohjeet mehupaastoon.

Mehupaasto on hyvä keino herättää henkiin talven nuuduttama kroppa ja mieli. Ihminen tulee itse asiassa toimeen varsin vähällä ja silloin tällöin voi olla paikallaan pidättäytyä vapaaehtoisesti ruoasta. Mehupaaston on todettu vaikuttavan edullisesti veren rasva-arvoihin, se antaa suolistobakteereille tilaisuuden uudistua ja tervehtyä. Nestemäisen ravinnon ansiosta suolisto ja limakalvot lepäävät. Paaston jälkeen on helpompaa syödä kevyemmin ja tehdä pieniä parannuksia omiin elämäntapoihin