Minna Andersson

”Olen Minna, GroundingYin- Joogahoidon ja Seasonal Balance Shiatsun kehittäjä ja opettaja. Intohimonani on aina ollut ymmärtää ihmiskehoa, sen toimintaa sekä ympäröivän maailman ja luonnon vaikutusta elämään, kaiken yhteyttä. Olen perehtynyt kehon hoitamiseen niin länsimaisesta kuin itämaisesta näkökulmastakin ja koko ajan opiskelen lisää. V.2019 julkaistiin esikoisteokseni, Suomen ensimmäinen Yin joogasta kertova kirja ”Elinvoimainen Vuosi”.”

Minna kouluttaa, tekee hoitoja ja ohjaa Yin ja Grounding Yin joogatunteja Seasonal Balance Hyvinvointistudiossaan Helsingin Vallilassa.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Seasonal Balance Hyvinvointistudio

Luento: Yin jooga ja Kiinalainen Lääketiede arjessa

Lauantai klo 17:00 luentosali Kellari 2

Elinvoimaa ja energiaa arkeen Kiinalaisesta Lääketieteestä ja Yin joogasta.

Perinteistä Kiinalaista Lääketiedettä on käytetty jo vuosituhansien ajan ylläpitämään terveyttä ja ennaltaehkäisemään syntyviä sairauksia. Yin joogan juuret ovat Taolaisessa joogassa ja näin ollen se kulkee vahvasti käsi kädessä Kiinalaisen Lääketieteen kanssa. Sillä on todettu olevan suotuisia vaikutuksia mm. hermostoon,  sidekudoksiin, ruoansulatukseen ja vastustuskykyyn. Luennolla saat vinkkejä arkeesi yksinkertaisista, helpoista valinnoista ravintoon ja elintapoihin liittyen Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen näkökulmasta. Lisäksi kuulet Yin joogasta harjoitusmuotona sekä sen vaikutuksista niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin hyvinvointiin.