Merja Valve

Olen Merja Valve, MuM, diplomijoogaohjaaja sekä Vedic Art -opettaja. Yliherkkä kuulo sekä tinnitus saivat työnkuvaani muutoksen ja saksofoninsoitto vaihtui hoitaviin ääniin. Tinnitus hävisi ja olo parani jopa siinä määrin, että Duo Velvetiltä ilmestyi Saxophobia-levy. Teen nykyään äänihoitoja, pidän ääniterapian perusteet -koulutusta, hoitavia konsertteja, äänijoogaa, joogaa sekä Vedic Art -kursseja. Uusin tulokas on Lievitä stressiä äänen avulla -verkkokurssi. Myyn myös hoitavia soittimia.

Lisätietoja: joogaava-musiikinmaisteri.fi

Näytteilleasettaja: ValveWellness

Äänijooga

Lauantai 3.3.2018 klo 16.45, sali 4

Sunnuntai 4.3.2018 klo 15.45, sali 7

Äänijoogassa etsimme joogan tilaa oman äänen ja harmonisten yhteisten äänien kautta. Kehon rentous ja luonnollinen hengitys johdattavat tuntemaan äänen resonanssin kehossa. Teemme rauhallisia kehoa kuuntelevia liikkeitä itsetuotettujen äänien kera. Ääni on värähtelyä, joka koskettaa jokaista osaa fyysisessä kehossamme, jolloin ääni kuullaan korvien lisäksi jokaisella solulla. Ääni vaikuttaa monella tasolla mm. koskettaen ja muuttaen tunteita ja vireystilaa. Tunnin lopuksi syvärentoudumme monolinin sekä kristallikulhon soinnissa antaen äänivärähtelyjen kulkeutua aina solutasolle asti.

Luento: Osallistava johdanto äänen voimaan

Lauantai 3.3.2018 klo 10.00, Kellari 2

Ääni on värähtelyä, joka koskettaa jokaista osaa fyysisessä kehossamme, jolloin ääni kuullaan korvien lisäksi jokaisella solulla. Ääni vaikuttaa monella tasolla mm. koskettaen ja muuttaen tunteita ja vireystilaa. Ääniterapia vaikuttaa hyvinvointiin eheyttävästi ja on yksi tapa löytää tie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin joogan ja meditaation lisäksi. Tällä luennolla opit, miten voit helpottaa stressiä omalla äänelläsi ja tulla harmoniaan ja sisäiseen rauhan tilaan. Oma ääni kumpuaa luonnollisesti, mutta harvoin tulemme ajatelleeksi, että äänellä voi myös tietoisesti vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa. Ihmisen oma ääni on erittäin vahva ja hoitava.