Meri Mort

Meri Mort on villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Hän ohjaa Vanda Scaravellista inspiroitunutta Vapauden joogaa, naisten piirejä, Mustaa joogaa ja täysikuumeditaatioita, joogalomia ulkomailla ja ohjaa Shantin joogaopettajakoulutuksessa. Meri on taiteilija joka kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa. Keväällä 2020 Meriltä ja Hanna-Mari Niemiseltä ilmestyy kirja ”Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi”.

Tunti: Lumoava nainen – joogaharjoitus kuukautisiin

Lauantai klo 11:45 Sali 4

Naisen hyvinvoinnin ydin on syklisyyden ymmärtäminen. Teemme harjoituksen joka sopii kuukautisoireita lievittämään.

Naisen hyvinvoinnin ydin on syklisyyden ja sisäisen kuun kierron ymmärtäminen. Kuukautisten sykli rytmittää naisen elämää, mutta millainen joogaharjoitus sopii mihinkin vaiheeseen? Koska naiseus muuttuu jatkuvasti, ei joogan tarvitse pysyä samanlaisena päivästä toiseen. Teemme harjoituksen joka sopii erityisesti kuukautisoireita lievittämään.

Tunti: Vapauden liike – Moon Movement

Sunnuntai klo 14:15 Sali 4

Kuun virtauksen inspiroima vapaan liikkeen harjoitus sielukkaan musiikin tahtiin.

Tule nauttimaan sielukkaan virtaavasta vapaan liikkeen harjoituksesta, jossa pääset irroittelemaan ja avaamaan kehoasi improvisoiden sielukkaan musiikin tahtiin. Aluksi kuulemme missä kuunkierron kohdassa matkaamme ja sen innoittamana liikumme vapaasti kuun rytmien ja aaltojen kantamana. Lopuksi hiljennymme lepäämään ja tunnustelemaan noussutta energiaa.

Luento: Ihme sisälläsi – raskaus ja jooga

Sunnuntai klo 15:oo, Kellari 1

Raskaus, synnytys ja vanhemmuus ovat elämän suuria siirtymiä, joiden myötä syntyvät ja uudistuvat myös äiti, perhe ja mahdollinen toinen vanhempi. Samalla odottajan keho, mieli ja sisäinen maailma käyvät läpi valtavan myllerryksen. Jooga on erinomainen keino muutoksen työstämiseen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja synnytykseen valmistautumiseen. Luennolla käsitellään sitä miten odottaja hyötyy joogasta raskausaikana ja kuinka joogasta voi tulla tärkeä osa synnytystä. Luento liittyy Hamin ja Merin yhteiseen kirjaan ”Ihme sisälläsi – joogaa raskausaikaan”, joka ilmestyy maaliskuussa 2020.

Meri pitää luennon yhdessä Hanna-Mari Niemisen kanssa.

 

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!