Mari Rasimus

Mari Rasimus on Innerdance- ja InnerGuidance-fasilitoija, mindfulness-ohjaaja ja Magnesia Festivalin vastaava tuottaja ja yksi perustajista. Inner-työskentely on avannut Marille aivan uudenlaisen, intuitiivisen, kevyen ja virtaavan elämäntavan, joka pohjaa luottamukseen ja antaa rohkeutta omannäköisiin elämänvalintoihin.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Magnesia Festival

Tunti: Innerdance

Lauantai klo 16:45 – 18.45, Sali 4

Innerdance on vapaan työskentelyn tila, jossa jokainen käy läpi omaa sisäistä prosessiaan, kuitenkin yhteisessä tilassa.

Innerdance-prosessissa pysähdymme oman sisäisen viisautemme äärelle ja kuuntelemme, mihin tila ja intuitio meitä kuljettavat. Tätä kokemuksellista työskentelyä tukevat mm. musiikki, erilaiset äänet, tuoksut sekä fasilitoijien kosketus tai puhe. Työskentely saattaa nostaa näkyville asioita fyysisestä kehostamme, mielestämme, alitajunnastamme, energiastamme tai suhteestamme ympäröivään maailmaan – kokemus on joka kerta erilainen ja se perustuu luottamukseen kaiken takana olevasta elämänenergiasta, joka liikuttaa meitä kohti luonnollista olemisen tilaa. 

Joogafestivaalin Innerdance-prosessia fasilitoi Marin lisäksi Karoliina Korhonen ja ryhmä muita Innerdance Finlandin fasilitoijia.

Luento: Löytöretki itseen  – sisäisen viisauden tie

Sunnuntai klo 12:00 luentosali Kellari 1

Luento jossa keskustellaan sisäisestä viisaudesta ja sen kehittämisestä sekä tehdään lempeitä läsnäolon harjoituksia.

Luennolla pohditaan, miten sisäisen viisauden kehittäminen on enemmän poisoppimista kuin oppimista. Se on löytöretki sisällä olevan tietoisuuden ja intuitiivisen tiedon pariin ja niiden rakenteiden tunnistamista, jotka estävät sisäisen viisauden vapaan ilmentymisen. Millä menetelmillä sisäiseen viisauteen pääsee käsiksi? Minkälainen prosessi löytöretki itseen usein on? Sisäisen viisauden avulla voi havahtua hyväksyvään rakkauteen, jossa elämä virtaa lempeästi pakottamatta.

Mari pitää luennon yhdessä Susanna Erätulen ja Henri Järvisen kanssa.