Mari Lämsä

Mari Lämsä on ratkaisukeskeinen valmentaja ja naurujoogaohjaaja.

Mari Lämsän esikoistietokirja Naurun hyvää tekevä voima – löydä tie elämäniloon (Viisas elämä, 2017) tarkastelee laajasti sitä, miten voimme edistää hyvinvointia kehittämällä sekä ajattelu- että toimintatapojamme. Oma kokemus ja käytännön esimerkit ja harjoitukset yhdistettynä monialaiseen tutkimustietoon avaavat hyvin sen, miten jokainen voi löytää oman naurunsa ja elämänilon lähteille.

Lisätietoja: www.intovaattori.fi

Avaa itsesi naurulle ja anna sisäisen valosi loistaa

Lauantai 3.3.2018 klo 16.45, sali 1

Nauru avaa tunnelukkoja, vapauttaa ja rentouttaa. Sen lisäksi että nauraminen yhdessä toisten kanssa on hauskaa, naurulla on myös positiivisia vaikutuksia fyysiselle ja psyykkiselle hyvinvoinnillemme. Kun avaamme mielemme ja kehomme lempeälle ja sallivalle naurulle, löydämme syvemmän yhteyden myös itseemme ja sisäisen ilon lähteillemme. Tule tutustumaan naurujoogaharjoitteluun ja ottamaan oma hyvän mielen annoksesi yhdessä nauraen. Naurujoogassa tärkeää on leikkimielisyys ja heittäytyminen. Aina ei naurata, mutta kehon alkaessa nauraa, mieli seuraa perässä! Naurujoogasessio koostuu lyhyestä naurujoogan esittelyosuudesta, mieltä ja kehoa herättelevistä alkulämmittelyistä, nauru- ja hengitysharjoituksista sekä loppurentoutuksesta.

Luento: Löydä tie elämäniloon

Sunnuntai 4.3.2018 klo 16.30, Parvi

Tutkimusten mukaan ihminen nauraa eniten alle kouluikäisenä, mutta minne aikuisten nauru katoaa ja miten voimme löytää tuon lapsenomaisen luottamuksen ja ilon elämään uudelleen? Luennolla haastetaan perinteisiä käsityksiä onnellisuudesta ja tarkastellaan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen yhteyttä korostaen. Luennolta saat mukaasi oivan annoksen positiivista energiaa ja työkaluja siihen, miten voit vahvistaa myönteisiä tunteita arjessasi ja saada naurun hyvää tekevän voiman käyttöösi.