Magnus Appelberg

Magnus Appelberg on opettanut päätoimisesti Astangajoogaa vuodesta 2003 ensin Tampereen Astangajoogakoulussa vastaavana ohjaajana ja sitten Helsingin Astangajoogakoulussa. Hän kiertää myös vierailevana opettajana Suomessa ja Suomen ulkopuolella. Vuodesta 2013 hän on vetänyt Rööperin Aamujoogaa yhdessä perheensä kanssa. Hänen opetuksensa on tunnettu vankasta anatomisesta tiedosta, neuvokkuudesta ja hersyvästä huumorista. Magnus katsoo tärkeimmäksi asiakseen levittää elämän iloa.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Rööperin Aamujooga

Tunti: Astangan aakkoset

Sunnuntai klo 9:30 Sali 8

Koe hengityksen ja liikkeen liitto!

Uuden lajin etsijöille sekä astangan jostain syystä lopettaneille. Inspiroidu omasta hengityksestä ja sen tarkasta yhdistämisestä liikkeeseen. Mielen rauha on seuraus oman kehon kuuntelusta ja kehon taipuvuus tulee liikkeen koordinaatiosta hengitykseen. Tunnin lopuksi nouset matolta rauhallisin mielin ja kirkkain silmin. Magnuksen ohjaus on aina iloista ja hersyvää, vakavuuden voit unohtaa!

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!

………..

Workshop: ASANA-klinikka DROP IN, Workshop-parvi

Lauantai klo 10:00-12:00 & 14:00-17:00, Workshop-Parvi Sunnuntai klo 10:00-12:00 & 14:00-16:30, Workshop-Parvi

Tervetuloa Asana Klinikalle! Tänä vuonna Workshop-parvella saat henkilökohtaista opastusta Rööperin aamujoogan ammattilaisten avustuksella. 

Klinikka toimii Drop In -periaatteella, jonne voit tulla aukioloaikojen puitteissa milloin vain. Klinikalla saat asana-harjoitukseesi ohjeistusta kehosi ja elämäntilanteesi erityistarpeet huomioiden.

Rööperin aamujooga järjestää klinikalla tasatunnein 10-15 minuutin infoiskun aiheista:

– Psoas – sielun lihas
– Olkapään terveys ja tuki
– Lonkan liikkuvuus
– Selkärangan artikulaatio
– Hengityksen anatomia ja fysiologia
– Harjoitus ja palautuminen

Tervetuloa Rööperin aamujoogan Asana Klinikalle!

Ei ennakkovarausmahdollisuutta.