Leena Siitonen

”Olen Leena Siitonen, FM, henkisen kasvun ohjaaja. Teen intuitiivisia tulkintoja vastaanotollani Vallilassa ja Skypen kautta. Hyvät Vibat -valmennuksessani® ohjaan valmennettaviani ottamaan energiatyöskentelyn avulla elämänsä haltuun. Luennoin ja kirjoitan alan medioihin ja olen kirjoittanut Lempeän elämän käsikirjan säätäjille (Viisas elämä). Ammennan työhöni omasta syvästä henkisestä kasvuprosessistani sekä laajasta, yli 20 vuoden kokemuksestani ja osaamisestani henkisen kasvun kentällä.”

Lisätietoja: www.hyvatvibat.fi , facebook/hyvatvibat & instagram @leenasiitonen_hyvatvibat

Näytteilleasettaja: Hyvät vibat

Luento: Hyvät vibat ja hyvä flow

Lauantai klo 11:00 luentosali Kellari 2

Haluatko oppia elämään hyvässä flowssa, intuitiotasi kuulostellen, ilman turhaa stressaamista ja suorittamista?

Arki on usein melkoista säätämistä. Vaadimme, suoritamme, kiirehdimme ja stressaamme. Emme usko, että kaikki voisi sujua myös ponnistelematta ja murehtimatta. Luottamisen sijaan yritämme kontrolloida elämää ja pitää kaikki langat käsissämme.

On olemassa toinenkin tapa. Mitä jos malttaisit arjen pyörityksessäkin kuulostella itseäsi ja intuitiotasi? Mitä jos kontrolloinnin sijaan avautuisit luottamukselle ja ohjaukselle, vaatimisen sijaan sallisit ja ankaruuden sijaan hyväksyisit itsesi?

Tällä luennolla otetaan askeleita kohti hyvää flowta, iloa, luottamusta ja rentoutta. Tule voimistamaan sisäistä ohjaustasi ja löytämään tie ankaruuden ja vaatimuksien kierteestä elämään hyvissä viboissa!