Leena Siitonen

Leena Siitonen, FM, on henkinen opettaja, joka tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan ottamaan energeettisen johtajuuden elämässään Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® vastaanotollaan Helsingin Kruununhaassa ja etänä.

Yksilötulkinnoissaan ja -valmennuksessaan sekä kirjassaan Lempeän elämän käsikirja säätäjille (Viisas elämä) Leena luotsaa sinut asiantuntevasti oman valosi, intuitiosi ja viisautesi äärelle elämään sielun ohjaamaa elämää hyvissä viboissa.

Luento: Aito yhteys ja sisäinen ohjaus

La 4.3. klo 13, Kellari 2

Miten elää korkeavärähteistä elämää tässä ajassa ja luoda aito yhteys omaan sielun energiaan.

Patriarkaatin ja ylhäältäpäin sanelemisen aika on ohi – myös henkisyydessä. Henkisyys ei ole (koskaan ollutkaan) salaperäistä, vaikeasti ymmärrettävää tai pelottavaa, vaikka sellaista siitä on yritetty tehdä, eivätkä henkiset kokemukset harvojen ja valittujen etuoikeus. 

Nyt eletään aikaa, jolloin jokainen luo oman kauniin ja välittömän suhteensa henkisyyteen, omaan korkeampaan minäänsä, sieluunsa. Väliin ei tarvita turbaanipäisiä guruja tai ankaria auktoriteettaja selittämään, miten asiat ovat. 

Miten elää korkeavärähteistä elämää tässä ajassa? Miten luoda aito yhteys omaan sielun energiaan ja aktivoida sisäinen valo, viisaus ja voima? Tule mukaan aktivoimaan oma välitön yhteytesi!

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!