Leena Pennanen

Leena Pennanen on Center for Mindfulness, Finland perustaja ja alan uranuurtaja Suomessa. Leenan ohjaus on selkeää, voimauttavaa ja käytännönläheistä.  Leenan ohjauksessa voit kokea hänen pitkän kokemuksen ja syvälliseen ymmärryksen siitä, miten kohdata itsesi ja vaikeat tilanteet. Arkesi alkaa todella muuttumaan. 

Leena on tuonut vaikuttavan Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) – harjoitusohjelman jokaisen ulottuville. Pioneerina hänen sydäntä lähellä on kouluttaa ammattitaitoisia Mindfulness-ohjaajia CFM®.  Leena loi pohjan traumasensitiiviseen työskentelyyn jo 25 vuotta sitten, kun hän kouluttautui viiden vuoden ajan mindfulness-pohjaiseen kehopsykoterapiaan (Hakomi ®) Saksassa. Hän suoritti Saksassa arvostetun terveydenhoidon ammattitutkinnon. Leenalla on European Certificate of Psychotherapy (ECP). 

Leenan joogatausta vie hänet Euroopan Joogaunionin ja Saksan Joogaopettajaliiton johtokuntiin. Hän kouluttautui seitsemän vuoden ajan 1990 luvulla jooga-opettajaksi Saksan johtavien opettajien johdolla. Leena on tehnyt aktiivisesti Mindfulness MBSR -menetelmän hyötyjä tunnetuksi niin Euroopassa kuin Suomessakin esiintyen radiossa, TV:ssä sekä monissa lehdissä. 

Leenan johdolla Center for Mindfulness on tullut arvostetun Brownin yliopiston yhteistyökumppaniksi maailmalla. Brownin yliopisto on yksi USA:n arvostetuimmista yliopistoista ja se kuuluu ns. “Ivy League” -eliittiin mm. Harvardin ja Yalen rinnalla

Lisätietoja: mindfulness.fi

Näytteilleasettaja: Center for Mindfulness Finland

Luento: Löydä tie ulos vaikeista tunnetiloista – Mindfulness

Su 5.3. klo 15, Parvi

Olet varmaan kuullut, että kun opit kääntymään kohti vaikeutta auttaa se paradoksaalisesti löytämään tien ulos siitä. Tarvitset kuitenkin kyvyn tunnistaa, milloin sinulla on tarpeeksi uteliaisuutta, voimaa ja tasapainoa kohdata vaikeita tunnetiloja. Välillä sinun on kuitenkin hyvä kääntyä pois niistä. 8- viikon MBSR-ohjelma kehittää tätä kykyä – tietoisesti, hyväksyvästi ja omassa tahdissasi. Saat luennolla selkeyden siitä, miten sinäkin voit kehittää tätä kykyä ja mistä tunnistat nämä oikeat hetket. Sillä oikea hetki muuttaa elämäsi suunnan. Olet sydämellisesti tervetullut! 

Tunti: Rauhoita ylivireä hermostosi traumasensitiivisellä Mindful-joogalla

La 4.3. klo 14:30, Sali 2  |  Su 5.3. klo 12:00, Sali 2

Leenan kehittämä traumasensitiivinen mindful jooga auttaa luomaan yhteyden kehon ja mielen kohtiin, jotka traumassa ovat joutuneet erilleen.  Joogaharjoitukset ovat yksinkertaisia ja niissä on transformoivaa voimaa. Ylivireä hermostosi tarvitsee rauhallisia ja helppoja toistoja, jotta voit palata tasapainoon. Saat helposti muistettavat ohjeet arkeesi. Leenan harjoitustunti pohjautuu hänen monen kymmen vuoden kokemukseen mindfulnessmeditaation ja trauman parissa. Löydät mahdollisuuksia olla sen kanssa mitä juuri nyt elämässäsi tapahtuu – hetki hetkeltä. Sopii kaikille uteliaille.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!