Laura Rumbin

Kaarna Knotting on luonnosta ja elämän kauniista hetkistä inspiraationsa ammentava yhden naisen pienyritys. Huomasin oman tekemisen kautta makrameen meditatiivisuuden, ja yritys syntyi pian kaksi vuotta sitten puolivahingossa; rakkaudesta käsillä tekemiseen ja halusta purkaa luomisvimmaa johonkin. Teen käsityönä mm. uniikkeja tekstiilitaideteoksia ja koruja sekä vedän inspiroivia makrameetyöpajoja rennolla otteella ja leveällä hymyllä – maustettuna positiivisilla viboilla ja onnistumisen ilolla.

Workshop: Solmujen hetki – makrameehöyhentyöpaja

Lauantai klo 13.00 Workshop-Parvi

Tässä työpajassa pääset valmistamaan omin käsin kauniita makrameehöyheniä; joko korvikset tai seinäkoristeen.

Makramee on ihanan koukuttava ja rentouttava käsityötekniikka, jossa jokainen voi onnistua ja päästä kokemaan, miltä tuntuu luoda omin käsin jotain kaunista. Tässä työpajassa pääset ohjaajan ja selkeiden ohjeiden avulla valmistamaan kauniita makrameehöyheniä. Voit valita haluatko punoa yhden parin korviksia vai yhden seinäkoristeen. Käytämme materiaaleina ekologisia, täysin kierrätysmateriaaleista Suomessa valmistettuja lankoja, kirurginterästä (korvakoruihin) ja puurenkaita  (seinäkoristeeseen).

Työpajan kesto on noin yksi tunti. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkeä. Materiaalimaksu: 5€ (maksetaan paikan pällä.) Osallistujapaikat täytetään jonotusmenettelyllä.