Laura Lee Kamppila

Olemme Osteopatiakeskus Valo, Suomen suurin osteopatiaan keskittynyt yritys.  Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä sekä avasimme hiljattain uuden toimipisteen myös Tampereelle. Joukossamme on 15 korkeakoulutettua osteopaattia, olemme Valviran hyväksyä terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Päivitämme osaamistamme jatkuvasti jatkokouluttautumalla.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Osteopatiakeskus Valo

Luento: Osteopatia terveytesi tukena

Sunnuntai klo 16:00 luentosali Kellari 1

Luennolla tarkastellaan osteopaattista lähestymistapaa terveyden hoitoon ja sen ylläpitämiseen sekä kehon tasapainottamiseen.

Osteopatiakeskus Valon pitämällä luennolla tutustumme pintaa syvemmältä osteopatian näkökulmaan terveyden hoidossa. Käymme läpi esimerkkien avulla osteopatian eri lähestymistapoja mahdollisiin haasteisiin terveyden saralla. Osteopatialla on runsaasti positiivisia vaikutuksia liikkuvuuteen, aineenvaihduntaan, verenkiertoon, hengityselimistön toimintaan ja hermoston tasapainottamiseen. Esimerkiksi pitkittyneestä kivusta tai stressistä kärsivät kokevat usein hyötyvänsä osteopatiasta.

Osteopatia voi olla tasapainottavaa, ehkäisevää tai parantavaa. Hoidossa tähdätään koko kehon hoitamiseen ja hoidettavan mahdollisuuksiin parantua ja pysyä terveenä.