Kim Katami

Kim Katami on zenin, dzogchenin, shaiva tantran ja tantrisen buddhalaisuuden opettaja sekä kansainvälisen Open Heart -yhteisön perustaja. Open Heart -harjoittajia löytyy Suomen lisäksi Norjasta, Briteistä, Irlannista, Australiasta ja Yhdysvalloista.

”I rejoice that Kim is enabling so many practitioners to get awakened in such an approachable manner. May the Dharma flourish for the benefit of all beings!”
– Jetsunma Tenzin Palmo

Lisätietoja: www.openheart.fi

Luento: Näin saavutat heräämisen

Lauantai 3.3.2018 klo 16.00, Kellari 2

Luennolla opitaan heräämisen (awakening) aikaansaava dzogchen-harjoitus eli ns. kaksiosainen ohje.

Hindulaisuus ja buddhalaisuus puhuvat minä-harhasta heräämisestä (engl. awakening, j. kensho, tib. semngo tropa). Mielen sekaannus johtuu siitä, että uskomme itsemme, minämme, olevan riippumaton itsenäinen entiteetti. Dharma kuitenkin opettaa, että minä-ajatus on harhakuva eikä minä-olentoa varsinaisesti ole olemassa jossain päämme sisällä vaikka niin luulemmekin. Kaksiosainen ohje, joka on pitkään ollut salainen dzogchen-harjoitus, on helppo ymmärtää ja oppia. Se kohdistuu suoraan minä-tunteeseen, joka on minuutemme ja siten myös harhamme voimakkain osa. Tämän ohjeen avulla lukemattomat ihmiset ovat heränneet. Nyt ohje on avoimesti kaikkien saatavilla.