Katri Syvärinen

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired), joka tunnetaan menestyskirjoista Löydä elämän taika ja Vuoden paras päivä sekä Taikaelämää-podcastista. Katrin ohjaustyyli on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Tunnit ovat kuin tarinoita, jotka virtaavat tunnelmasta toiseen – ja myös yllättävät. Katri osaa luoda harjoituksiin taianomaisen tilan, jossa jokainen voi löytää sisältään jotakin uutta.

Lue lisää: www.katrisyvarinen.fi

Tunti: Taikahetkiä aamuun

Lauantai klo 9:30 Sali 7

Taianomainen aamurituaali, joka alkaa intention asettamisella ja meditaatiolla ja jatkuu lempeällä hatha/flow-harjoituksella.

Taikaelämä on tasapainoilua sen välillä, että uskallat olla rohkeasti läsnä tässä hetkessä ja samalla ohjata katseesi unelmiesi suuntaan. Tämä taianomainen aamurituaali auttaa kuulostelemaan kehon ja sielun tunnelmia, liikkumaan kokonaisvaltaisen hoitavasti sekä asettamaan intention kohti tulevaa.

Taikahetki alkaa meditaatiolla ja jatkuu kauniisti virtaavalla hatha/flow-harjoituksella, joka herättää jokaisen solusi lempeästi uuteen päivään yksinkertaisilla asanoilla ja hetkittäin vapaalla liikkeellä. Harjoitus pohjautuu Embodied Flow™-joogasuuntaukseen, joka on hyvin kokemuksellinen ja meditatiivinen joogan muoto. Sopii kaikentasoisille.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!