Karoliina Valontaival

Sertifioitu 5Rhythms®-opettaja ja DJ. Karoliina on tanssinut 5Rytmiä vuodesta 2005. Tanssi on mullistanut suhteen omaan kehoon, eheyttänyt elämän taitekohdissa ja antanut paljon iloa ja oivallusta. Hänen vankka ammattitaitonsa perustuu monipuoliseen koulutus- ja työtaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo juurevan, turvallisen, helposti lähestyttävän ja hyväksyvän tilan. Karoliina asuu Helsingissä 6-vuotiaan poikansa kanssa.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Dancing From Within

Tunti: 5Rytmiä – vapauttavaa luovaa tanssia

Lauantai klo 10:45 Sali 8

5Rytmiä® on eheyttävä ja energisoiva luovan tanssin harjoitus ja tie kotiin omaan kehoon. Tervetuloa löytämään liikkeen iloa!

Tyhjennä mieli hälinästä ja karistele painolastit harteilta. Vapauta luovuutesi. Löydä yhteys itseesi. Avaa tie kotiin omaan kehoon. 5Rytmiä® on monipuolinen ja kokonaisvaltainen luovan tanssin menetelmä, joka tarjoaa liikuntaa, luovuuden kipinää, yhteisöllisyyttä, avaimia itsetuntemukseen, läsnäoloharjoitusta sekä eheyttävää, terapeuttista kehollisuutta. Tule kokemaan tämä vapauttava, voimauttava menetelmä, jota tuhannet ihmiset tanssivat ympäri maailmaa! 5Rytmiä sopii kaikille iästä, kehotyypistä, sukupuolesta, liikunnallisesta taustasta ja fyysisistä rajoitteista riippumatta. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: täällä tanssi on juuri sinun näköisesi. Tervetuloa löytämään liikkeen iloa!

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!