Kaisa Kuurne

Kaisa Kuurne on joogaopettaja, Svastha Yoga Therapy-opiskelija  ja sosiologi, joka on vuodesta 2016 lähtien opiskellut kesäisin naisen arkkityyppejä Clarissa Pinkola Estésin oppilaana Archetypal and Cross-Cultural studies -instituutissa Coloradossa. Kaisa vetää joogakursseja ja retriittejä naisen arkkityypeistä sekä kirjoittaa aiheesta kirjaa (Basam Books). Kaisan muita kirjoja ovat: ”Villi Nainen”-muistikirja voimalauseilla, ”Sisäisen orvon viisaus” sekä  ”Tuhatasteinen liekki”-runokokoelma.

Tunti: Naisen arkkityyppiset voimat

Lauantai klo 10:30 Sali 3

Tunnilla tehdään joogamatka naisen arkkityyppisiin voimiin, joita tutkitaan liikkeen, hengityksen ja meditaation keinoin.

Naisen arkkityyppiset voimat-tunnilla tutustutaan siihen, kuinka arkkityyppistä työskentelyä voi luovasti yhdistää joogaharjoitukseen, jossa eri arkkityyppejä tutkitaan liikkeen, hengityksen ja meditaation keinoin. Eri arkkityypit ilmentävät erilaisia, usein alitajuisia elämänenergioita, joilla kaikilla on omat vahvuutensa, mutta myös varjonsa. Tunnin aikana tehdään joogamatka viattoman neidon, suuren äidin, villinaisen ja soturin arkkityyppeihin. Lopulta laskeudutaan feminiinisen ja maskuliinisen voiman liittoon. Tule laskeutumaan naiseuden syviin kerroksiin ja nostamaan sisäistä viisautta. Tunti sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!