Kaisa Kärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen on hyvinvointialan moniosaaja, joka opettaa joogaa, kouluttaa Heartful Yoga -opettajia sekä valmentaa muutosten keskellä olevien yritysten ja organisaatioiden henkilökuntaa. Kaisa on myös yksi jooga- ja hyvinvointitapahtuma Magnesia Festivalin perustajista.

Lisätietoja: www.heartfulyoga.fi & www.magnesiafestival.com

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Magnesia Festival

Tunti: Heartful Yin & Lempeyden kortit

Lauantai klo 12:00 Sali 8

Tervetuloa valjastamaan oma lempeyden supervoima käyttöösi Heartful Yin joogan ja Lempeyden korttien tukemana.

Vaadimme itseltämme usein täydellisyyttä työ- ja vapaa-ajalla. Todellisuudessa kestävä hyvinvointi ammentaa lempeydestä. Se tarkoittaa kykyä hyväksyä elämän erilaiset vaiheet ja keskeneräisyydet.

Lempeyden kortit ovat työkalu, jonka avulla voit vahvistaa myötätuntoa arjessasi. Korttien avulla jaat lempeyttä sekä itseäsi kohtaan, että yhteisölle ympärilläsi. Voit hyödyntää lempeyden kortteja niin oman hyvän olosi vahvistamiseen kuin tueksi haastavassa elämänvaiheessa.

Heartful Yin on kokonaisvaltaisen lempeä joogaharjoitus, jossa kehoa linjaavat ja hitaasti palauttavat asanaharjoitukset sekä mieltä kirkastavat hengitys- ja meditaatioharjoitukset kietoutuvat yhteen.

Tunti: Heartful Hatha Yoga & Eteeriset öljyt

Sunnuntai klo 11:45 Sali 4

Heartful Hatha -joogaharjoitus maustettuna energisöivillä ja puhdistavilla eteerisillä öljyillä.

Heartful Yoga on lempeyteen ja yksilöllisyyteen nojaava joogatyyli, joka ei ohjaa vain yhteen oppiin, vaan antaa mahdollisuuden luottaa oman kehomielen viisauteen. Heartful Yoga lisää elinvoimaa omista lähtökohdista käsin ja tuo joogan osaksi arkea myös maton ulkopuolelle.

Heartful Hatha on dynaamisen lempeä joogaharjoitus, jossa kehoa vahvistavat ja palauttavat fyysiset asanaharjoitukset sekä mieltä kirkastavat hengitys- ja meditaatioharjoitukset kietoutuvat yhteen.

Tälle tunnille on valittu laadukkaita eteerisiä öljyjä, jotka energisöivät kehoa ja puhdistavat mieltä.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!