Jutta Niala

Jutta Niala on Sertifioitu Suomen Vijnana joogan pääopettaja ja joogastudio Olo-Tilan omistaja. Jutalla on laaja kokemuspohja joogan opettamisesta vuodesta 1999.  Ammatillista osaamistaan hän päivittää vuosittain Vijñāna joogaopettajien kansainvälisissä koulutuksissa. 

Jutalle jooga merkitsee transformaatiota ja matkaa itseen; se on henkinen tie ja elämäntapa. Rakkaus joogaan, intohimoinen asenne tutkia harjoituksen avulla oman potentiaalin ulottuvuuksia, herkkyys ja intuitiivisuus yhdistyvät vankkaan ammattitaitoon Jutan ohjauksessa. Hän jakaa monipuolisesti kokemuksiaan yli kahdenkymmenen vuoden syvällisestä polustaan – Jutalle kanssakulkijoiden auttaminen ja tukeminen ovat sydämen asia. 

Jutta ohjaa Pohjoismaiden ensimmäistä kolmivuotista Vijnana joogaopettajakoulutusta. Jutan työnkuvaan kuuluvat myös syventävät kurssit, workshopit ja retriitit ulkomailla ja Suomessa. Hän tekee pioneerityötä joogan parissa Naisten Linjan kanssa; he ovat yhteistyössä kehittäneet Olo-Turva © konseptin, joka on kehollinen toipumiskeino väkivaltaa kokeneille naisille.

Lisätietoja: www.joogaolemus.fi

Näytteilleasettaja: Joogaolemus / Vijñāna-joogastudio Olo-Tila

Tunti: Olo-Sointu – alkuelementtien viisaus

Lauantai klo 12:00 Sali 5

Meditatiivinen elämystunti hiljaisuuden, hengityksen, lempeän liikkeen, oman äänen käytön ja äänimaljarentoutuksen parissa.

Olo-Sointu – hiljaisuus, hengitys, ääni. Meditatiivinen Olo-Sointu tunti on matka hiljaisuudesta äänien harmoniaan ja tietoisuuden sylistä hengityksen voimaan. Alkuelementit hiljaisuus, hengitys ja ääni luovat polun ikiaikaiseen viisauteen. Teemme hienovaraisia energisoivia harjoituksia, luomme meditatiivista liikettä ja voimaannumme alkuäänien soinnuissa. Syvennämme kokemusta hengitystietoisuusharjoituksilla. Äänimaljojen soiton muodostama äänitila johdattaa rentoutumaan ajattomaan aikaan, tyyneen syvän hiljaisuuden hetkeen jossa keho-mieli voi löytää sisäisen eheytymisen voiman.

Tunti sopii kaikille – sydämellisesti tervetuloa elämykselliselle löytöretkelle keho-mieli-henki olemukseesi.

Tunti: ”Centered body – mind” Vijnana jooga

Sunnuntai klo 14:15 Sali 1

Kehon keskuksen voima ja keskilinjan tuki joogaharjoituksessa. Tasapainoa, eheyttä ja läsnäoloa keho-mielelle.

Vijnana joogan yksi teemoista on ”staying in the middle”. Keho-mielellä on moniulotteinen olemus. Keskustan huomioiminen joogaharjoituksessa luo tasapainoa, eheyttä ja läsnäoloa keho-mieleen. Tunnilla tutkimme Vijnana joogan metodin ja kehonhallinnan avulla kehomme keskustaa ja keskilinjaa. Pääset kokemaan teemaa aistimisen kautta. Ohjauksen avulla saat kokemuksia siitä, mitä tarkoittaa mielen voiman valjastaminen kehollisuuteen. Tunnin harjoituspolun punaisena lankana on ”keskuksessa pysyminen” meditaatiossa, hengitysharjoituksissa ja liikkeissä. 

Elämyksellinen, kokemuksellinen ja käytännönläheinen tunti sopii kaikille ja tarjoaa oivalluksia omaan harjoitukseen ja ohjaamiseen. Tervetuloa!

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!