Jonna Monola

Jonna on luova yrittäjä, valokuvaaja sekä lempeä ja intuitiivinen Vinyasa Flow, Slow Flow ja Yin- joogaopettaja.

Joogan pariin Jonna löysi jo vuosia sitten kun hän etsi elämälleen syvempää tarkoitusta sekä kyseenalaisti mikä elämässä oli tärkeää ja merkityksellistä. Tällä hetkellä hän opettaa viikottain Helsingissä sekä ohjaa voimauttavia workshopeja sekä joogaretriittejä ympäri maailmaa.

Jonna pyrkii olemaan mahdollisimman läsnä oppilaidensa energioissa kohdaten jokaisen yksilönä. Jonnan tunnit ovat kuin pieni matka, hetken irtiotto arjesta, joiden aikana on lupa unohtaa muu maailma ympärillä. Hän innostaa ja inspiroi ja auttaa oppilaitaan löytämään valon, voiman sekä hyvän olon sisältään.

Jonna on tunnettu suosituista aromayoga-tunneistaan, sillä hän käyttää usein tunneillaan mukana eteerisiä öljyjä (100% luonnollisia) osana voimauttavaa kokemusta.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Bohemian Mood / Bohom Yoga,

Lisätietoja : www.bohemianmood.com, facebook.com/bohomyoga

Tunti: Slow but Strong Flow

Lauantai klo 10:45 Sali 6

Lempeän dynaaminen ja virtaava slow flow tunti, jossa haastat itsesi hitaudella. Luvassa lämpöä, energiaa ja hyvää oloa!

Harjoitus on meditatiivinen ja inspiroiva. Tunnin aikana keskitymme tietoiseen hengitykseen, asanoiden linjaukseen sekä tilaan niiden välissä. Liikumme hitaasti ja luovasti kehoamme kuunnellen, seikkaillen kehomme eri kerroksissa ottaen vastaan kaiken juuri sellaisena kun se meille esittäytyy. Tämän harjoituksen  jälkeen mielesi on tyyni ja rauhallinen sekä kehosi vahva, uudistunut ja energinen.

”Hyppää kanssani hengitysmatkalle ja sukella syvemmälle itseesi!”

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!