Jarna Paalanen-Flyktman

Olen Jarna Paalanen-Flyktman, ja yritykseni Yarnanta tarjoaa joogaohjausta, hoitoja, valmennusta ja kirjoittamispalveluja. Ohjaan rentouttavia Yin-, dynaamisia flow-, aerial-, hot-, ja meditatiivisia joogatunteja, ja luon koko ajan uusia tuntimalleja.

Uskon parhaan harjoituksen syntyvän, kun kuuntelee, mihin keho ja mieli kulloinkin ovat valmiita. Uskon, että meidän on hyvä päästä liiasta suorittamisesta. Uskon, että joogassa saamme kohdata itsemme, niin valo-  kuin varjopuolemmekin, todesti.

Näytteilleasettaja/ Exhibitor: Yarnanta

Tunti: Löytöretki itseesi – Joogaa a la Yarnanta

Sunnuntai 13.00, sali 2

Pysähdy. Pehmennä. Löydä itsesi joogamatolla. Lempeän liikkeen ja hengityksen liitto, yhdistettynä meditatiiviseen musiikkiin

Tällä tunnilla pääset tutustumismatkalle oman kehosi ja hengityksesi yhteyteen: liikumme jooga-asanoissa, jotka syntyvät sisältäpäin, pehmeästi hengitellen ja kuulostellen, mikä sopii juuri sinulle, kussakin ainutlaatuisessa hetkessä. Astumme ulos suorittamisesta ja antaudumme liikkeen ja hengityksen virtaan.

Tämä harjoitus sopii kaikille, niin joogaa säännöllisesti harjoittaville, pehmeänä, meditatiivisena liikeharjoituksena, kuin myös ennen joogaamattomille, hyvänä kimmokkeena asettua matolle, antaa hengityksen ja kehon virrata liikkeisiin ja asanoihin jaöytää itsensä ehkä uudella tavalla.

Meditatiivinen musiikki tunnilla toimii osaltaan väylänä kokonaisvaltaiseen kokemukseen. Tervetuloa!