Tietoa ohjelmasta

Tutustu vuoden 2018 Joogafestival Helsingin ohjelmaan

Viikonloppuna 3.-4.3.2018  on tarjolla noin 100 tutustumistuntia joogaa, meditaatiota ja muita hyvinvointilajeja sekä noin 40 mielenkiintoista ja inspiroivaa luentoa. Tapahtuma on monipuolinen katsaus kokonaisvaltaiseen, niin fyysiseen kuin henkiseen,  hyvinvointiin. Kuusi vuotta täyttävän Joogafestival Helsingin teemana 2018 on Ilo. Jaettu ilo on paras ilo!

Tutustumistuntien ja luentojen lisäksi Joogafestival Helsinki tarjoaa  145 näytteilleasettajan tuotteet ja palvelut monipuoliseen hyvinvointiin sekä kehon ja mielen tasapainoon. Tapahtumassa on myös tarjolla ruokaa, kahvia, teetä ja muita herkkuja.

Upeat ammattiohjaajat

Loistavat ohjaajat tulevat pääosin Suomesta, mutta myös useita ulkomaisia vieraita on mukana. Monet jooga-, meditaatio-, mindfulnessyhteisöt ja -koulut ovat myös näytteilleasettajina Joogafestivaaleilla, joten voit käydä tuntien lisäksi tutustumassa sinua kiinnostavan kouluun tai yhteisöön Merikaapelihallin messuosastolla.

Mielenkiintoiset asiantuntijaluennot

Yli 40 luentoa tarjoavat kattavan katsauksen henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin eri osa-alueisiin. Tule viihtymään, oppimaan ja inspiroitumaan! Luennoille ei ole ennakkoilmoittautumisia.

Paljon erikoisohjelmaa

Merikaapelihallin Nurkassa on molempina tapahtumapäivinä lasten joogaa eri-ikäiselle pikkuväelle, perhejoogaa sekä erkkajoogaa. Lapset (0-13 v.) pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi, joten tervetuloa vaikka koko perheen voimin!

Tuotteita ja palveluita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Joogafestivalin näyttelyalueelta löydät joogakoulujen ohella terveyteen, hyvinvointiin ja hyvinvointilajeihin liittyviä tuotteita ja palveluita sekä vaatteita, kirjallisuutta ja herkkuja. Tule kiertelemään, hyödyntämään houkuttelevat messutarjoukset ja kokeilemaan vaikkapa hoitoja Joogafestareiden muun ohjelman lomassa!

Miten pääsen tunneille ja luennoille?

Joogafestivalin pääsylipulla (ennakkoon tai ovelta ostettu) pääset osallistumaan rajattomasti kaikille luennoille ja tutustumaan näytteilleasettajien tuote- ja palvelutarjontaan.

Ennakkolipun etuna on, että voit tehdä tuntivarauksia, jolloin voit varmistaa paikan haluamillesi tunneille. Ennakkoliput ovat myynnissä Joogafestival Helsingin lippukaupassa tapahtuman alkuun saakka. Ostamalla ennakkolipun voit varata 1-4 tuntia ennakkoon. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua jonotusmenettelyllä kaikille muille tunneille, mikäli tilaa on.

Ovelta ostetulla lipulla voit osallistua kaikille tutustumistunneille, jos vapaita paikkoja on jäljellä tapahtuman aikana. Tunnit täytetään jonotusperiaatteella ja vapaiden paikkojen määrä ilmoitetaan tapahtumapäivän alussa paikan päällä.

Lisätietoa lipuista >

Jooga sopii kaikille

Myös lapset, seniorit, miehet/ rautakanget/ sohvaperunat ovat tervetulleita festareille! Tule, tutustu ja kokeile erilaisia lajeja. Näin löydät juuri Sinulle sopivan harjoitusmuodon.

Hyvä tietää

  • Tutustumistunnit ovat kestoltaan n. 60 minuuttia
  • Salien osallistumispaikkojen määrä vaihtelee
  • Ota oma matto tai alusta mukaan, jos sinulla on sellainen
  • Lue myös Info kävijöille

 

 

tuntisivun_kuvituskuva1