Henri ja Gabriele

Henri Järvinen on pappi ja hengellinen ohjaaja, joka toimii meditaation ja hengellisen ohjauksen kouluttajana Helsingin seurakunnissa. Henri on erikoistunut kristilliseen mystiikkaan ja erilaisiin meditaatio- ja rukousperinteisiin.

Gabriele Goria on näyttelijä, teatteripedagogi sekä Kung fu ja Tai Chi opettaja. Tällä hetkellä Gabriele valmistelee taiteellista tohtorintutkintoa meditatiivisesta taiteesta ja hiljaisuudesta.

Näytteilleasettaja/Exhibitor: Helsingin seurakuntayhtymä

Luento: Hiljaisuuden kautta henkiselle tielle

Sunnuntai 13.30, Kellari 2

Työpajassa tutustutaan keskustelun ja harjoitusten avulla miten hiljaisuus voi auttaa ja syventää henkisen etsinnän tiellä.

Hiljaisuudella voi olla monta merkitystä henkisen etsinnän tiellä. Hiljaisuus voi olla parhaimmillaan elämää rakentavaa läsnäoloa, tietoisuutta ja itsensä löytämistä. Joskus hiljaisuus voi hämmentää ja sekoittaa meidät, katoamme hajottaviin huoliin ja pelkoihin. Usein kiireisen elämän keskellä hiljaisuus kuitenkin kokoaa meidät. Se kertoo meille, kuka oikein olemme, ja mitä me voisimme olla. Ja mitä on näiden kahden välillä. Tässä työpajassa pohditaan miten hiljaisuus voisi paremmin olla osa arkea? Miten hiljaisuus voi toimia johdattajana tai opettajana omaan itseen ja omaan elämään? Miten hiljaisuus itse asiassa vaikuttaa? Tutustumme yhdessä hiljaisuuden erilaisiin muotoihin.