Gabriela Ariana

”Nimeni on Gabriela Ariana ja olen kolmen lasten äiti. Olen taiteilija tanssin, musiikin ja kuvien kautta. Olen noitaperinteen kantaja ja välittäjä, kehoterapeutti ja joogaopettaja. Olen Transsitanssin polku® ja Embodying Soul® traumatyöskentelymenetelmän kehittäjä. Toimin aktiivisesti siirtymäriittien taitajana: nimeanto-seremoniat, häät, saattohoidot, kuukautisten tulo, pre-partum, post partum, voimavuodet ja muut siirtymä- ja muutostilanteet jossa kaivataan voimannuttavaa näkökulmaa.”

Näytteilleasettaja/ Exhibitor: Juurakon Voima

Tunti: Shamanistinen meditaatio – Luonto minussa

Lauantai klo 14:30 Sali 9

Tunnista luontosi, matkustaa omaan ytimeen pehmeällä ja kannustavalla äänimaailman säestyksellä.

Työpaja tapahtuu piirissä. Käymme läpi muutamia shamanistiseen mailmaankuvaan ja luontoyhteyteen liittyviä periaatteita, jonka jälkeen, yksinkertaisten kehollisten harjoitteiden kautta, alamme käynnistää yhteyttä omaan kehoon, omaan luontoon. Harjoitukset ovat mielikuviin perustuvia meditaativisia liike-ja hengitysharjoituksia. Harjoitteiden jälkeen kääriydymme isoon huopaan tai huiviin. Pehmeän ja kannustavan äänimailman säestyksellä matkustamme omaan ytimeen. Lopussa on mahdollista jakaa omia kokemuksia, jos siltä tuntuu. Otan mukaan jonkun verran huopia, mutta olisi hyvä jos ottaisit myös oman huopasi mukaan. Tarkoitukseen toimii ihan hyvin myös esimerkiksi iso pyyhe tai takki/huivi.

Tunti: Naisten piiri: Syklisyyden voima

Sunnuntai klo 12:00 Sali 6

Yhdistyy oman syklisyyden voimasi naisten piirissä. Kaikki naiset ovat tervetulleita, iästä tai elämän vaiheesta riipumatta.

”On aika omaksua omat voimamme, nukkuvat taitomme, palata juurille ja palata kohtuun. Me kokoonnumme piirissä, ajattomassa tilassa. Me nousemme ja avaamme kaikki aistimme. Emme ole enää piilossa. Synnytämme yhdessä voimia itsellemme ja luomme parantavaa verkkoa koko maailman tueksi.” Gabriela Ariana/Naiset luonnon polulla. 

Piiriin voivat tulla kaikki naiset iästä ja elämänvaiheesta riipumatta. Käymme läpi naisen luonnon syklisyyden ja naiseuden voiman käsityksiä luonnon ja esivanhempien maailmaankuvan mukaisesti. Teemme juuren läsnäolon palautusmeditaation, tanssimme ja laulamme. Lopuksi, rummun kannustuksella, teemme lyhyen, kevään tuloa edeltävän puhdistusrituaalin.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!