Gabriela Aldana-Kekoni

Luonto on opettajani ja voimapaikkani. Luonto on myös tämä ruumis jossa asun, kotini. Vartuin parantajien kulttuurissa Chilessä, jossa opin maailmankuvan ja parantajan työtä. Suomessa opiskelin kalevalaista hengenperintöä ja luontoyhteyttä suomalais-ugrilaisen tradition mukaisesti. Kutsumukseni on auttaa ihmisiä tunnistamaan itsensä osana luontona niin fyysisesti kuin sielullisesti, tanssi- ja joogaopettajana, perinnetiedon kantajana ja välittäjänä.

Lisätietoja: juurakonvoima.com

Näytteilleasettaja: Juurakko – Voima, luovuus ja luonto

 

Transsitanssi

Sunnuntai 4.3.2018 klo 10.45, sali 8

Transsitanssi on kokemus muuntumisesta ja yhteydestä. Rummun ja laulun kannustamana voimme löytää luontomme jokaisessa liikkeessä, jokaisessa hengenvedossa. Transsitanssi on voimakas kutsu palata kotiin – löytää luontomme ihmeellisestä ihmiskehosta. Transsitanssin kautta pääsemme kokemaan luonnon parantavaa viisautta. Henkilökohtaisen prosessin käynnistyessä keho avautuu, oppii päästämään irti ja löytää reitin luovuuden lähteille. Energian virratessa kehomme lävitse saamme rohkeutta kokea ja nähdä sisäisen maailmamme todellisuutta.

Rumpumeditaatio

Sunnuntai 4.3.2018 klo 16.00, Nurkka

Juurakon rumpumeditaatioon valmistaudutaan ottamalla vahva yhteys omaan kehoon yksinkertaisten liikkeiden ja hengityksen avulla. Huomio viedään kaikessa rauhassa kehon kautta kohti sisäistä maailmaa. Meditaation aikana istutaan piirissä. Rummun ääni alkaa rauhallisesti. Ohjaajan äänen johdattamana pääsemme yhä syvemmälle rauhan tilaan, jossa keho rentoutuu ja mieli vapautuu arjen rasituksista.

Rummun värähtelyaallot matkustavat koko kehon läpi jokaiseen soluun asti. Monet ihmiset sanovat, että rummun ääni mahdollistaa oman sisäisen äänen kuuntelemisen. Rumpumeditaatio voi tuoda avun moniin vaivoihin olkoon ne sitten fyysisiä, emotionaalisia tai henkisiä.