Eveliina ja Jaakko

Tunnin ohjaa Eveliina Holm, joogaopettaja (RYT 200) ja Mindfulness-ohjaaja CFM® sekä bloggari. Erilaisten joogasuuntausten, meditaation, stressinhallinnan ja pranayaman lisäksi Eveliina on perehtynyt myös ayurvedaan.

Lumoavasta, akustisesta musiikista vastaa Jaakko Elo – suomalainen artisti, jonka musiikki kertoo tarinaa tästä elämästä. Tunnilla soivat lumoavat kappaleet ovat Elon omia ja pelkästään instrumentaalisia. Jooga & meditaatio ovat lähellä myös Elon sydäntä.

Tunti: Mindful Yin & Lumoava Livekitara

Sunnuntai klo 13.15 – 15.00, sali 5

Tällä tunnilla voit ladata akkujasi, päästää irti suorittamisesta & kokea mahdollisesti jotain uutta, ehkä jopa taianomaista.

Tämän tunnin aikana sinulla on mahdollisuus helliä itseäsi – rentoutua, latautua ja uudelleenasettua. Riittää, että ilmestyt paikalle ja annat yin joogan, mindfulness-harjoitteiden sekä lumoavan, akustisen kitaran ravita keho-mieli-sydäntäsi. Meditatiivinen yin jooga auttaa sinua huoltamaan kehoasi ja luomaan sisäistä rauhaa, kun taas erilaiset mindfulness-harjoitteet puolestaan laskevat sinut tähän hetkeen, hyväksyen ja ilman arvostelua. Läsnäoloasi syventää akustinen livekitara, jonka lumoukseen sinut johdattaa artisti Jaakko Elo.

Voit siis ladata akkujasi, päästää irti suorittamisesta ja kokea mahdollisesti jotain uutta, ehkä jopa taianomaista. Lämpimästi tervetuloa <3