Erkki Lehtiranta

FM Erkki Lehtiranta on todellisuudentutkija, ammattiastrologi ja kirjailija, joka on kartoittanut 12 kirjassaan henkisyyden eri alueita. Hän aloitti meditaatiopraktiikan lähes 40 vuotta sitten ja on tutkinut henkisiä traditioita viidellä mantereella. Lehtiranta on pitänyt satoja kursseja ja työpajoja Suomen lisäksi mm. Virossa ja Kreikassa. Hänen tuoreimmat kirjansa ovat Todellisuuden lukutaito – vinkkejä valaistumisen varalta ja Astrologia ja hyvinvointi – löydä omat menestyskoodisi.

Luento: Todellisuuden lukutaito ja tietoisuuden valo

Lauantai 3.3.2018 klo 16.30, Kellari 1

Tietoisuus on läsnä kaikessa, mitä olemme ja teemme. Tietoisuus on myös se lyhty, jolla valaisemme kokemustamme todellisuudesta. Tutkimusmatkallamme todellisuuden ihmemaahan meidän on syytä sytyttää sisäinen lyhtymme, jotta näkisimme asiat kirkkaassa valossa ja oikeassa mittakaavassa.

Mieli on Oy Sanoitus ja kuvitus Ab, joka tyynnytettynä on hyvä renki mutta isäntänä mahdoton sähläri. Tietoisuusjooga keskittyy apinamielen prosessien ymmärtämiseen ja sisäisen mentaalisen marakatin kesyttämiseen. Tällä luennolla saat testattuja työkaluja mielesi valaisemiseen ja tehokkaaseen tietoisuustyöskentelyyn, joka auttaa sinua korvaamaan ajatustesi määrän laadulla. Tässä prosessissa vähemmän on enemmän.