Elina ja Anna

Elina Tervonen on opiskellut joogaohjaajaksi ISHTA Yoga Finlandin koulutuksessa. Elinan ohjaus on tunnettu lämpimästä ja lempeästä kannattelusta, jonka huomassa jokaisella on lupa olla oma itsensä iloineen ja suruineen. Jokaisella keholla ja mielellä on oma historiansa, mikä saa näkyä myös matolla. ISHTA-joogan perinteiden mukaisesti myös energiatyöskentely ja asanoiden turvallinen linjaaminen ovat Elinan ohjauksen kulmakiviä.

Anna Savolainen harjoittaa joogaa, jotta elämä pysyisi balanssissa. Joskus mieli käy ylikierroksilla ja toisinaan keho on väsähtänyt: tähän kaikkeen löytyy vastaus ja ratkaisu matolta. Ohjaajana Anna on salliva ja lämpöinen. Hän korostaa pysähtymisen tärkeyttä sekä omassa kehossa olemista, sisäänpäin katsomista ja oman rytmin löytämistä. Anna on valmistunut ohjaajaksi Yogasourcelta vuonna 2014.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Urban Wells

Tunti: Kehorakkaus -jooga

Sunnuntai klo 10:30 sali 1

Tunnilla luodaan yhteyttä omaan kehoon. Vaalitaan lempeyttä, pehmeyttä, sallivuutta ja hyväksyntää.

Elina ja Anna ohjaavat yhdessä tuntikokonaisuuden, josta ei lempeyttä ja sallivuutta puutu. He painottavat kehorakkautta, pehmeyttä ja hyväksyntää, sillä ne ovat teemoja, joita alati kovenevassa maailmassa tarvitsemme. Tunnin tarkoituksena on hyväksyvän kehosuhteen kautta saada myös sallivampi suhtautuminen omaan mieleen, joka saattaa elämän asettamien haasteiden vuoksi olla omalla laukallaan. Tunnilla liikutaan flow-joogalle ominaiseen tapaan hengityksen tahdissa ja tunnin lopuksi hellitellään passiivisimmissa asanoissa ja meditaatiossa. Tällä tunnilla toinen ohjaajista on avustamassa ja linjaamassa sillä välin kun toinen ohjaa sanallisesti.