Anne Matero

”Olen saksalaisen Peter Hess® Instituutin Suomen Akatemian, Medi-Soundin toiminnanjohtaja. Opetan koulutus- ja rentoutuskeskus Sointukylpylässä vibro-akustista äänirentoutusmetodia. Se perustuu äänimajojen ja gongien vastuulliseen käyttöön ja integroituu siten hyvin moneen alaan. Koulutus koostuu yksilöllisestä äänimaljahieronnasta ja eri ryhmille suunnattujen PH® sointukylpyjen tuottamisesta. 

Pysyn alan nopeassa kehityksessä mukana osallistumalla vuosittaiseen jatkokoulutukseen Saksassa.”

Näytteilleasettaja Joogafestivaleilla: Medi-Sound Ky / Sointukylpylä

Tunti: Harmonisten sointujen terveyttä tukevat mandalat

Lauantai klo 15:45 Sali 5

Salissa soivat gongi ja äänimaljat. Harmonisten sointujen värähtely rentouttaa ja kutsuu kehosi solut kukkimaan mandaloita.

Gongin ja äänimaljojen hallittu, pehmeä feminiininen soitto suojaa ja uudistaa elämää. Niistä nousevista taianomaisista ylä-äänistä voi syntyä äänitila, missä mieli rentoutuu ja kehomme vesimolekyylit värähtelevät ja voivat uudelleen järjestyä alkuperäiseen muotoonsa, luonnon luomiin kauniisiin mandaloihin, alkuperäisen olemuksemme terveyteen.

Asetut miellyttävään asentoon. Hiljaisuudesta saliin virtaavat pehmeät äänten aallot. Aallot resonoivat sinussa olevassa vedessä, jokaisessa solussasi, nouseva ja laskeva aalto, kehosi oma alkumeri liikkeessä, vesimolekyylien luonnon harmonia, mandalat, oman terveytesi alkulähde. Kunnes hiljaisuus laskeutuu ja uutta elämää sykkivän veden pinta tyyntyy.