Annamari ja Sami

Annamari ja Sami Tornikoski ovat asuneet ympäri maailmaa suurimman osan 2000-luvusta työskennellen ihmisoikeuksien, demokratian ja luonnon puolesta. Annamari aloitti joogan Dharamsalassa 2001. Sami löysi joogan 2010 Sansibarilla. He ovat tehneet RYT 200 koulutuksen Centered Yoga koulussa 2018, opettajanaan Paul Dallaghan. He ovat opiskelleet joogafilosofiaa Oxfordissa ja kehittävät osaamista jatkuvasti hengityksen, asanan, meditaation ja filosofian parissa. Nyt he opettavat Helsingissä mm. Studio Yinillä.

Tunti: Hidas ja vahva flow voimanlähteenä päivääsi

Lauantai 17.00, sali 6

Vahva hengitykseen keskittyvä flow, jossa perinteisten asanoiden kautta uudetkin joogasta kiinnostuneet pääsevät hyvin mukaan. Aloitamme intialaisen harmoonin säestämällä mantralla. Lyhyen alkurentoutuksen ja hengitysharjoituksen kautta siirrytään lämmittäviin asanoihin kohti vahvaa flow harjoitusta ja sarja siirtyy aurinkotervehdysten siivittämänä perinteisten seisovien ja istuma asanoiden pariin. Harjoituksessa painotetaan hengityksen lisäksi oikeita linjauksia ja siksi toinen meistä on koko ajan ohjaamassa osallistujia, kun toinen meistä opettaa. Teemme ohjatun loppurentoutuksen, jonka jälkeen voit palata päivään rauhallisempana ja lähempänä omaa ydintäsi. Tunnilla koet myös miten voit yhdistää hengitysharjoituksia ja mantraa osaksi kokonaisvaltaista jooga harjoitusta.

Luento: Henkinen paine ja miten siihen pääsee käsiksi

Sunnuntai 11.00, Kellari 1

Annamari ja Sami kertovat elämäntarinansa ja kuinka jooga on kasvavasti tukenut heidän elämäänsä 2000 -luvulla.

Yli 18 vuotta uraa ihmisoikeuksien ja luonnonsuojelun puolesta ympäri Aasiaa ja Afrikkaa. Tämä on Annamarin ja Samin tarina. Jooga on ollut keskeinen osa heidän elämäänsä jo vuosia. Nyt he ovat palanneet Suomeen, opettavat joogaa ja ovat perustaneet yrityksen, joka auttaa yksilöitä ja organisaatioita löytämään tarkoituksen toiminnalleen, antaen edellytyksiä parempaan suorituskykyyn. Haastavissa tehtävissä eri puolella maailmaa he ovat löytäneet joogan keinoista apua paineen alla työskentelyyn ja henkisen tasapainon säilyttämiseen. Tule kuulemaan lisää Annamarin ja Samin tarinasta, heidän näkökulmistaan joogaan ja mitä työkaluja sinä voit ottaa käyttöösi tuoden lisää tasapainoa arkeesi.