Anna-Kaisa Hirvanen

Anna-Kaisa Hirvanen on opiskellut ja harjoittanut tiibetiläistä joogaa (Tsa Lung Trul Khor) yli kymmenen vuoden ajan mm. Alejandro Chaoulin johdolla Euroopassa sekä pidemmillä retriiteillä Lishu-Instituutissa Intiassa. Tenzin Wangyal Rinpoche ja Alejandro Chaoul ovat valtuuttaneet hänet jakamaan näitä harjoituksia eteenpäin. Anna-Kaisa on toiminut Tsa Lung Trul Khorin ohjaajana Suomessa vuodesta 2012 lähtien Ligmincha Finland ry: n kautta.

Näytteilleasettaja/Exhibitor: Ligmincha Finland ry

 

Tunti: Tiibetiläinen jooga ja meditaatio

Sunnuntai 11.45, sali 3

Viiden liikkeen Tsa Lung-joogassa harjoitetaan kehoa,energiaa ja mieltä. Harjoitukset tehdään lattialla tai tuolilla istuen.

Tiibetiläisessä joogassa harjoitetaan kehoa, energiaa ja mieltä löytämään sisältä avara kirkas tila, josta kumpuaa vaivatonta rauhaa ja yksinkertaista olemisen iloa omaksi ja toisten hyödyksi. Viiden liikkeen meditatiivinen Tsa Lung -jooga tehdään lattialla tai tuolilla istuen. Se auttaa sulattamaan kehon, tunnetason ja mielen tukoksia, jotka estävät meitä lepäämästä luonnollisessa mielenrauhassa. Tiibetiläinen bön-buddhalainen perinne josta harjoitukset tulevat on säilynyt katkeamattomana perinteenä muinaisista ajoista lähtien. Tenzin Wangyal Rinpoche on perustanut Ligminchan ylläpitämään näitä opetuksia. Ligmincha on toiminut Suomessa yli 10 vuotta eri paikkakunnilla.

www.ligmincha.fi