Anitta Korpela

Olen luontaishoitaja, diplomishiatsu ja vyöhyketerapeutti. Olen opiskellut kiinalaista lääketiedettä sekä fytoterapiaa Suomessa. Ayurvedaa ja hierontaa opiskelin Intiassa eri hoitoloissa. Frantsilan Hyvän olon keskuksessa olen opettanut Ayurvedahoitajia vuodesta 2001.

Peruskoulutukseltani olen perushoitaja. Olen saanut tukihenkilökoulutuksen kriisikeskuksessa ja toiminut tukihenkilönä jonkun aikaa. Tehtävä siellä antoi kokemuksen ihmisten hädästä sekä tuen ja hoidon tarpeesta.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: MarmaPoint Ayurvedahoitaja koulutus

Luento: Hoitavat ja hemmottelevat Ayurvedahieronnat

Lauantai 13.30, Kellari 2

Ayurvedahieronnat hoitavat mieltä ja kehoa. Hieronnalla ja marmapisteitä hoitamalla helpotetaan stressiä ja kehon jännitystilaa.

Luennon aiheena Ayurvediset hieronnat Suomessa sekä Intiassa. Marmapisteiden ja nadien kautta saadaan vaikutukset kehoon ja mieleen. Länsimaisenkin tutkimuksen mukaan kosketushoidot rentouttavat kehon ja mielen niiden oksitosiinin vaikutuksen avulla. Käymme läpi pitkäaikaisen stressin aiheuttamia ongelmia kehossa, ja kuinka Ayurvedinen pää- kasvohoito laukaisee stressin pois päältä. Luennolla opit myös Suomalaisten yrttien käytöstä Kizi yrttinyyttihoidossa ja niiden tärkeistä vaikutuksista, sekä kuinka tasapainoittaa omia doshia itsehoidon avulla.