Aino Yrjänä

Aino Yrjänä ohjaa lempeää ja palauttavaa joogaa Espoossa Olarin Kehrässä: maanantaisin Lempeää hathajoogaa klo 19-20.30 ja torstaisin restoratiivista Hetken rauha -tuntia klo 18.30-20. Tunnit sopivat tutkivan harjoituksen kautta niin ensikertalaisille kuin pidempään jooganneille. Ainon oppilaat pitävät erityisesti tuntien rauhallisesta ja sallivasta tunnelmasta, kosketuksen taiasta sekä läsnäolon voimasta. Aino on kouluttautunut Shantin joogaopettajakoulutuksessa 2018 (250h). Kesällä 2019 Aino kiinnostui thaijoogahieronnasta, jonka ytimessä on täydellinen kosketus. Jooga ja meditaatio ovat olleet Ainon elämässä vuodesta 2006 lähtien. Aino on espoolaisen hyvinvointikeitaan Olarin Kehrän omistaja.

Hyvinvointikeidas Olarin Kehrä tarjoaa joogakursseja ja drop-in -tunteja, meditaatiota sekä hyvinvointiin liittyviä työpajoja ja tapahtumia lähiön sydämessä. Voit tilata meiltä yhteisölle tai yritykselle virkistyspäivän, taukojumppaa tai vaikkapa polttari -tai metsäjoogaa.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Olarin Kehrä

Lisätietoja:www.olarinkehra.fi

Tunti: Lempeä hathajooga

Sunnuntai klo 14:15 sali 2

Ota askel kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia tutustumalle kehoosi lempeän hathajoogan avulla. Luvassa maadoittavia hengitysharjoituksia, sisäistä tahdon voimaa ja intuitota vahvistavia lempeitä asentoja. Slow flow -tyyppinen tunti, nojautuen Vanda Scaravellin inspiroimaan joogasuuntaukseen, jossa keskiössä on selkärangasta lähtöisin oleva tutkiva liikeharjoitus. Sopii ensikertalaisille kuin pidempäänkin jooganneille.