Joogafestival Helsinki 2016

Joogafestival Helsinki on monipuolinen hyvinvointitapahtuma, johon osallistuu valtaosa kaikista pääkaupunkiseudulla toimivista jooga- ja meditaatioyhteisöistä. Kaapelitehtaalla 27.-28.2.2016 neljännen kerran järjestettävä Joogafestival Helsinki on avoinna kaikille eri suuntauksille. Myös mindfulness, pilates, asahi ja taiji ovat tapahtumassa edustettuina. Joogafestivalia täydentää rinnakkaistapahtuma Zen-Expo.

Joogafestival Helsingin yhtenä keskeisenä tavoitteena on, että ihmiset voivat tutustua, kokeilla ja löytää itselleen sopivan harjoitusmuodon. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita seuraavista aiheista: jooga, meditaatio, mindfulness, pilates, method putkisto, taiji, henkinen hyvinvointi, itsehoito, luonnonmukaiset hoitomuodot, luontaistuotteet, lähiruoka, kasvisruoka, kestävä kehitys, kirjallisuus ja julkaisut. Oletko tulossa Joogafestareille? Lue lisää tietoa ja ohjeita Joogafestival-kävijöille.

Aukioloajat ja sijainti

Lauantai 27.2. klo 9.00–18.30
Sunnuntai 28.2. klo 9.00–17.30

Osoite: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki. Katso kartalla >

Tietoa Kaapelitehtaan pysäköinnistä ja esteettömyydestä >
Näin pääset perille julkisilla: Reittiopas >

Liput

Joogafestival Helsinki & Zen Expon pääsylipun hinta sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan, tuote- ja palveluesittelyihin, esityksiin ja luentoihin. Lippu sisältää myös mahdollisuuden käydä Joogafestivalin tutustumistunneilla (salikohtainen osallistujamäärä on rajoitettu). Lippuja myydään ennakkoon ja ovelta. Ennakkolipunmyynti jatkuu 26.2. saakka, edullisemmat early bird -hinnat 6.2. asti.

Tutustu lippuvalikoimaan ja osta ennakkolippu >

Ohjelma

Tunnit

Joogafestival Helsingin tutustumistunneilla voit kokeilla mm. joogan eri muotoja, pilatesta, taijia ja asahia. Tutustumistunnit on suunniteltu niin, että ne soveltuvat kaikille halukkaille, myös aloittelijoille. Mikäli aiot osallistua tutustumistunneille, ota mukaasi väljät ja joustavat vaatteet. Tapahtumassa on pukuhuone (C-rappu, 4. krs) ja vartioitu narikka. Jos sinulla on oma joogamatto, ota se mukaan. Aloittelijoille ja muille matottomille löytyy saleista kohtuullinen määrä mattoja. Harjoitus tapahtuu paljain jaloin tai sukkasillaan, kengät jätetään salin ulkopuolelle.

Tutustu kokeilutuntien aikatauluun ja ohjaajiin >

Luennot

Mielenkiintoisen ja kattavan luentotarjonnan teemoina ovat jooga, meditaatio, pilates, mindfulness, method putkisto ja muu hyvinvointi.

Tutustu luentoaikatauluun ja luennoitsijoihin >

Erikoisohjelma

Joogafestivalin monipuolista tunti- ja luentotarjontaa täydentävät lasten jooga ja Inspiraatio-workshop. Kolmipäiväinen Inspiraatio-workshop (pe-su) on suunnattu joogan harrastajille ja joogaopettajille ja sen toteuttavat jooganopettajat Kylli Kukk, Mia Jokiniva ja Iia Lappalainen.

Tutustu erikoisohjelmaan >

Näytteilleasettajat

Lukuisten näytteilleasettajien tuote- ja palveluesittelyjen parissa on mukava viivähtää muun messuohjelman välissä.

 

About Joogafestival Helsinki

Joogafestival Helsinki & Zen Expo is a wellness event held 27.-28.2.2016 that brings together yoga, pilates, mindfulness and meditation. Coming to Joogafestival Helsinki? Check out our Visitor’s Guide.

Event hours and location

Saturday 27.2. 9.00–18.30
Sunday 28.2. 9.00–17.30

Location: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, Helsinki. See on the map >

Program

Two-day event includes classes, lectures and workshops and exhibition. Some of the classes will be held in English (marked with (EN) in the program). Read more about the instructors and lecturers.

The classes are for all levels. If you have a yoga mat, we recommend bringing it with you. There are yoga mats available in the event as well but that way we can ensure that everybody has one.

See the class program >

Lectures >

Tickets

Advance ticket sales starts in January 2016 on our website. Ticket price includes entrance to both Joogafestival and Zen Expo, lectures, workshops and classes. With the advance ticket you can book classes in advance to ensure your spot in your favorite classes. The rest of the places are filled up by signing up at the event. You can sign up for as many classes and sessions as you wish at the event.