Joululahjavinkki & JF Hki 2020 -joulukortit

Anna lahjaksi hyvää oloa ja iloista mieltä. Lahjoita läheisellesi tai vaikka itsellesi päivä tai kaksi kevään Joogafestareille, 29.2.-1.3.2020.

Lisätietoja eri lippuvaihtoehdoista ja lippukaupan löydät täältä.

Lataa ja printtaa lempi joulukorttisi ja liitä se lahjalippujen kaveriksi tai lähetä sillä jouluiloa ystävillesi. Alla joulukorttivaihtarit.

Lataa pdf
Lataa pdf
Lataa pdf

Leppoisaa joulunodotusta.

Read More

Joogafestival Helsinki 2020 liput nyt myynnissä.

Kevään 2020 Joogafestareiden teema on Terveys, kokonaisvaltaisesti ja luvassa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Tutustu inspiroiviin tunteihin ja luentoihin sekä loistaviin ohjaajiin ja luennoitsijoihin.

Ennakkoliput ovat myynnissä Joogafestivalin lippukaupassa ja valikoimasta löytyy sekä yhden päivän että kahden päivän lippuja. Huom! Vain ennakkolipulla voit varata haluamasi tunnit. Lisätietoa lipuista löydät täältä . Tervetuloa!

Read More

Isänpäivän lahjavinkki

Tänä vuonna Joogafestarit tarjoaa mahdollisuuden muistaa isää lahjakortilla ensi vuoden tapahtumaan 29.2-1.3.2020.

Lahjakorttilla voit antaa yhteisen mukavan päivän tai vaikka viikonlopun sinulle ja isällesi Joogafestareilla. Voitte valita haluamanne tunnit ja lunastaa liput, kun tuntiaikataulut ovat julkaistu. JF Hki 2020 lippukauppa aukeaa marras- joulukuun vaihteessa.

Lataa ja printtaa Joogafestival Helsinki 2020 – lahjakortti isälle isänpäivän kunniaksi tästä.

Onnea ihanat isät!

Read More

JF HKI 2020 NÄYTTEILLEASETTAJAT OVAT JULKAISTU!

Helmikuussa Kaapelitehtaalla kuhisee, kun yli sata näytteilleasettajaa saapuu esittelemään kattavaa tuote- ja palvelutarjontaansa. Mukana on viime vuosilta tuttuja hyvinvoinnin luottotuotteita ja mahtavia uutuuksia. Luonnonkosmetiikkaa, ekotuotteita, superfoodeja, vaatteita ja joogavälineitä, puhumattakaan kaikista heistä hyvinvointialan yrittäjistä ja joogastudioista, ihan vain muutamia mainitaksemme!

Käy kurkkaamassa kevään 2020 Joogafestareiden näytteilleasettajat täältä. Voisiko olla jo helmikuu, että pääsisi hypistelemään ja tutustumaan näihin ihan livenä?

psst. Osastopaikat ovat lähes loppuunmyyty, joten äkkiä viestiä meille päin, mikäli haluat näytteilleasettajaksi. Vain muutama osastopaikka jäljellä!

Festaritunnelmia Kaapelitehtaalla

Read More

Ilmoittautuminen kevään 2020 Joogafestival Helsinki-tapahtumaan on alkanut!

Tervetuloa mukaan kevään suosituimpaan hyvinvointitapahtumaan Kaapelitehtaalle 29.2.-1.3. 2020! Kevään 2019 Joogafestareille osallistui yli 140 näytteilleasettajaa ja tapahtuma myytiin loppuun jo syksyn 2018 aikana. Lisätieotoa ja ilmoittaumislomakkeen löydät täältä http://www.joogafestival.fi/naytteilleasettajat/infoa-naytteilleasettajille/

Vuoden 2020 teemanamme on Terveys ja luvassa on erittäin mielenkiintoista ohjelmaa.

Read More

Lauantai-illan Bhangra-bileet Parvella!

CHAKK DE!

Joogafestareiden jatkot lauantaina 2.3. klo 18.30 – 21.00 Merikaapelihallin Parvella. Mukaan mahtuu noin 300 ensimmäistä innokasta irrottelijaa. 
Ohjelmasta vastaa monipuolinen kattaus Suomessa asuvia itämaisen ja intialaisen musiikin huippunimiä, joten luvassa on huumaavia rytmejä, hikistä tanssia sekä suoraan sydämeen iskevää laulua ja soittoa!
≈ Hindustani classical sitar & tabla recital by Antero 
≈ Mentu & Sami Rönkä
≈ Kalbelia dance by Ilona Kolachana
≈ BHANGRA BLAST by Kiureli from SHAVA
≈ Modern oriental dance by Suvi Tuominen
≈ Middle Eastern music Ahoora Hossein & Ali Heitham 
≈ Qawwali Brothers (vocals by Kiureli Sammallahti & Tuomas Kantelinen)

Huom! Bhangra-bileet sisältyvät pääsylipun hintaan.


Tässä vähän esimakua tulevasta https://youtu.be/vX-Nwl4U8t4

Tervetuloa!

Read More

Joogafestival Helsinki 2019 liput nyt myynnissä.

Kevään 2019 Joogafestareiden teema on Ääni ja Hiljaisuus ja luvassa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Tutustu inspiroiviin tunteihin ja luentoihin sekä loistaviin ohjaajiin ja luennoitsijoihin.

Ennakkoliput ovat myynnissä Joogafestivalin lippukaupassa ja valikoimasta löytyy sekä yhden päivän että kahden päivän lippuja. Huom! vain ennakkolipulla voit varata haluamasi tunnit. Lisätietoa lipuista löydät täältä . Tervetuloa!

Read More

Lähetä lahjaksi hyvää oloa Joogafestival Helsinki -lahjakortilla!

Anna Joogafestival-lippu lahjaksi läheisellesi lahjakortin muodossa. Joogafestival-joululahjakortti on helppo ja toivottu lahja joogasta ja laajemmin hyvinvoinnista kiinnostuneelle ystävälle tai läheiselle.

Joogafestival-lahjakortin voit ladata sivullamme ja tulostaa tai lähettää sähköpostilla tai kuvaviestinä lahjan saajalle vaikka samantien. Lahjakortin arvo on 15 euroa, 25 euroa tai 40 euroa.

Lue lisää >

Read More

Joogafestival Helsinki 2017

Viides Joogafestival Helsinki järjestetään Kaapelitehtaalla 25.-26.2.2017. Ensi vuoden teemana on Tasapaino. Tapahtuma muodostuu jälleen näytteilleasettajien osastoista ja esittelypaikoista; lähes 100 esittelytunnista; luennoista ja workshopeista sekä tietoiskuista. Näytteilleasettaja- ja kumppanimyynti on nyt alkanut. >> Tietoa näytteilleasettajille.

Kävijöille lipunmyynti alkaa marraskuussa 2017.

Read More

Joogafestival Helsinki 2016

Joogafestival Helsinki on monipuolinen hyvinvointitapahtuma, johon osallistuu valtaosa kaikista pääkaupunkiseudulla toimivista jooga- ja meditaatioyhteisöistä. Kaapelitehtaalla 27.-28.2.2016 neljännen kerran järjestettävä Joogafestival Helsinki on avoinna kaikille eri suuntauksille. Myös mindfulness, pilates, asahi ja taiji ovat tapahtumassa edustettuina. Joogafestivalia täydentää rinnakkaistapahtuma Zen-Expo.

(lisää…)

Read More