Info kävijöille

Aukioloajat ja sijainti

 • Lauantai 29.2.2020 klo 9.00 – 18.00
 • Sunnuntai 1.3.2020 klo 9.00 – 17.00

Osoite: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki. Katso kartalla >

Liikenneyhteydet: Kaapelitehdas sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa. Pysköintitilaa on lähistöllä rajoitetusti joten suosittelemmekin paikalle tulemista julkisilla kulkuneuvoilla, kävellen tai pyörällä. Julkisilla Kaapelitehtaalle pääset helposti bussilla, metrolla (Ruoholahti) tai ratikalla. Katso reitit ja aikataulut HSL:n sivuilta >

Pääsyliput

Pääsylippuja myydään ennakkoon ja ovelta. Lisätietoa lippujen hinnoista ja eri lipputyypeistä >

Ennakkoliput ja tuntivaraukset

Ennakkoliput ovat myynnissä Joogafestival Helsingin lippukaupassa tapahtuman alkuun saakka. Ostamalla ennakkolipun voit varata paikan haluamiltasi tunneilta (1-4 tuntia). Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua jonotusmenettelyllä myös kaikille tunneille, joille on jäänyt tilaa. Ennakkolipulla pääset myös luennoille sekä tutustumaan näytteilleasettajien tuote- ja palvelutarjontaan.

Liput ovelta tapahtuman aikana

Ovelta ostetulla lipulla (20€/päivä) et voi varata tunteja , mutta voit osallistua rajattomasti kaikille tunneille, jos vapaita paikkoja on jäljellä tapahtuman aikana. Tunnit täytetään jonotusperiaatteella. Ovelta ostetulla lipulla pääset myös kaikille luennoille sekä tutustumaan näytteilleasettajien tuote- ja palvelutarjontaan.

Narikka

Päällysvaatteet voit saapuessasi jättää sisääntuloaulan maksulliseen narikkaan (2,50€).

Esteettömyys

Kaapelitehtaan pääovella on luiska, jonka kautta pääsee Merikaapelihalliin eli Joogafestivalin näyttelyalueelle sekä ravintolaan. Merikaapelihallin luentosaleihin (Parvi sekä Kellari 1 ja 2) ja neljännen kerroksen saleihin, joissa tutustumistunnit järjestetään, on kulku myös hissillä.  Inva-WC:t löytyvät Merikaapelihallista sekä Parvelta.

Huom!

Mahdollisissa häiriö- tms.tilanteissa ilmoittakaa asiasta sisääntuloaulan infotiskille.

Pysäköinti Kaapelitehtaalla

 • Tammasaarenkadulla Kaapelitehtaan seinustalla on Kaapelitehtaan omia maksullisia pysäköintipaikkoja la-su klo 8-24. Lippuautomaatit löytyvät Kaapelitehtaan meren päädystä sekä museoiden kulmalta. Maksuvälineinä käyvät Easypark-sovellus, luottokortti ja kolikot.
 • Kaapelitehtaan ympäriltä löytyy Helsingin kaupungin yleisiä maksullisia pysäköintipaikkoja. Helsingin kaupungin lippuautomaateissa löytyy useampia maksuvaihtoehtoja.
 • Ruoholahden kauppakeskuksessa on noin 1500 maksullista pysäköintipaikkaa.

Tietoa tunneille osallistuville

 • Saapuessasi Kaapelille 29.2.-1.3. saat tapahtumarannekkeen ostaessasi lipun tai sisääntuloaulan ennakkolipputiskiltä.
 • Päällysvaatteet voit saapuessasi jättää ala-aulan maksulliseen narikkaan (2,50€, vain käteinen)
 • Tutustumistunnit pidetään Kaapelitehtaan 4. kerroksen saleissa (salit 1-8) ja Merikaapelihallin päädyssä sijaitsevassa salissa (sali 9)
 • Ennakkolipun ostaneiden nimi löytyy varatun tunnin nimilistalta. Kunkin salin ovella nimilistaa käytetään ennakkovarausten tarkistamiseksi, jotta voidaan varmistaa, että tunnin varanneet mahtuvat saliin.
 • Jos haluat tunnille, jolle et ole varannut paikkaa ennakkoon, tule salin ovelle hyvissä ajoin. Vapaat paikat täytetään jonotusjärjestyksessä. Voit tiedustella tuntien varaustilannetta sisääntuloaulan infosta.
 • 4. kerroksessa on pukuhuoneita, joissa voit tarvittaessa vaihtaa vaatteet.  Asuksi sopivat joustavat, liikkumiseen soveltuvat vaatteet. Mitään “pukukoodia” ei kuitenkaan ole, joten tule sellaisena kuin olet!
 • Otathan kaikki henkilökohtaiset tavarat mukaan saliin, pukuhuoneissa ei ole vartiointia!
 • Saleissa on muutamia joogamattoja valmiina, mutta jos sinulla on oma matto, ota se mukaan. Muista myös oma juomapullo.
 • Tuntien lomassa on hyvin aikaa tutustua myös näytteilleasettajien tarjontaan ja messutarjouksiin Merikaapelihallissa sekä osallistua mielenkiintoisille luennoille ja workshoppeihin.

Tervetuloa!